جزئیات اعزام دانشگاهیان به عمره مفرده/ آغاز اعزام ۷ فروردین ۹۳

۱۵ دی ۱۳۹۲ | ۰۸:۲۴ کد : ۱۵۶۲۸ اینترنت
معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: اعزام دانشگاهیان به سرزمین وحی از هفتم فروردین ماه سال ۹۳ آغاز می شود و تا ۲۹ اردیبشهت ماه ادامه خواهد داشت.
جزئیات اعزام دانشگاهیان به عمره مفرده/ آغاز اعزام ۷ فروردین ۹۳

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها (مأوا)، محمد زارع افزود: فرآیند اعزام دانشگاهیان به عمره از 7 تا 12 فروردین ماه با اعزام اساتید 1 و 2 نفره به سرزمین وحی آغاز می شود و سپس دانشجویان متاهل و اساتید سه نفره از 12 فروردین ماه تا 8 اردیبشهت اعزام می شوند و پسران مجرد نیز از 8 تا 29 اردیبهشت ماه راهی سرزمین وحی خواهند شد.

وی گفت: ۱۷ هزار دانشجو و استاد در این دوره به سرزمین وحی اعزام می شوند که این دانشگاهیان به مدت 10 روز یعنی 5 روز در مدینه منوره و 5 روز در مکه مکرمه حضور خواهند داشت.

معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان همچنین در خصوص اعطای تسهیلات به زائرین دانشجو گفت: ستاد عمره در حال پیگیری برای اختصاص وام به زائرین دانشجوست و به محض آنکه دستور مساعدی در این زمینه از سوی بانک عامل صادر شود، از طریق سایت لبیک به زائرین اطلاع رسانی خواهد شد.