بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان

۰۲ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۴:۱۸ کد : ۱۵۶۴۱ اینترنت
ارسال فراخوان ،آیین نامه وشیوه نامه برگزاری بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی - غیر دولتی
بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان

اداره دینی و قرآنی اداره کل امور فرهنگی پس از مروری بر تجربه برگزاری بیست و هشت دوره از مسابقات قرآن کریم دانشگاهها ، آیین نامه بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان را تدوین نموده و به دانشگاه و موسسات آموزش عالی غیر دولتی - غیر انتفاعی ابلاغ نمود.

همچنین اداره فعالیتهای دینی و قرآنی اعلام نمود که پوسترهای جشنواره از طریق پست به دانشگاههای سراسر کشور ارسال شده است و از مدیریت فرهنگی دانشگاهها خواست اطلاع رسانی و تبلیغات لازم در اینخصوص صورت پذیرد.

براساس آیین نامه ، زمان برگزاری مرحله دانشگاهی نیمه دوم بهمن ماه اعلام شده است.

این دوره از مسابقات در 5 بخش 1)بخش شفاهی 2) بخش کتبی 3) بخش پژوهشی 4) بخش ادبی 5) بخش هنری برگزار می گردد.

برای دریافت فایل آیین نامه و شیوه نامه برگزاری بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان اینجا را کلیک کنید.

جهت دریافت نامه ابلاغ اینجا را کلیک نمائید.

جهت دریافت منابع مرحله دانشگاهی اینجا را کلیک نمائید.