کارگاه آموزشی ائمه جماعات دانشگاه های کاشان برگزار می شود

۲۷ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۳:۰۳ کد : ۱۵۶۷۲ نهاد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ؛ کارگاه آموزشی یک روزه ویژه ائمه جماعات دانشگاههای شهرستان کاشان ، جمعه  دوم اسفندماه در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.
کارگاه آموزشی ائمه جماعات دانشگاه های کاشان  برگزار می شود

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان اظهارکرد: با توجه به اهمیت و جایگاه نماز در دین مبین اسلام و ضرورت اهتمام به امر اقامه نماز در بین قشر جوان و دانشجو، همزمان با آغازترم تحصیلی جدید این کارگاه پیش بینی شده است .

مسئول نهاد رهبری مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان تصریح کرد: این کارگاه با موضوعاتی همچون آثار وبرکات نماز و تحلیل اوضاع سیاسی روز وبا حضور حجت الاسلام طاهری و آقای دکتر ترقی همراه می باشد.

وی در پایان، خاطرنشان کرد: این کارگاه در راستای ارتقای سطح فکری وفرهنگی ، افزایش  آگاهی و گسترش دانسته‌های دینی و عمومی ائمه جماعات خوابگاههای دانشجویی برگزار می‌شود.