برگزاری جلسه مبلغین خوابگاههای دانشجویی دختران با مسئول نهادرهبری دانشگاه کاشان

۱۸ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۵۶۸۷ نهاد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان،جلسه مبلغین خواهر خوابگاههای دانشجویی با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان برگزارشد.
برگزاری جلسه مبلغین خوابگاههای دانشجویی دختران با مسئول نهادرهبری دانشگاه کاشان

این جلسه  که با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ، واحد خواهران و10 نفر از مبلغین قدیم و جدید همراه بود، مطالبی توجیهی در خصوص نیازهای دینی، فکری ،مشاوره ای و فرهنگی دانشجویان دانشگاه و خوابگاهها بیان گردید.

حجت الاسلام والمسلمین خادمیان ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام ولادت حضرت زینب (س) ،ایشان رابه عنوان الگویی شایسته درامر تبلیغ دانسته و افزودند: در برخورد با قشر دانشجوباید سعی کنید خود رابه نیروی صبر مجهز کنیدتا بتوانید مشکلات آنها را بشنوید و در حل به آنها یاری رسانید.

.

در پایان درجهت تقدیر از فعالیت های مبلغین با سابقه ، هدایایی از سوی دفتر نهاد رهبری به این بزرگواران اعطا گردید.