پیام تسلیلت مسئول نهاد نمایندگی رهبری درپی در گذشت سرکار خانم افخم السادات حسینی

۱۶ فروردین ۱۳۹۳ | ۰۸:۵۴ کد : ۱۵۶۹۴ نهاد

.............................................................................................................................

وی متولد سال ۱۳۴۱ در شهر تهران و دارای مدرک کارشناسی ارشد فلسفه و حکمت اسلامی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز و سطح چهارم حوزه علمیه بود. وی علاوه بر حضور در برنامه های رادیویی و تلویزیونی به عنوان “کارشناس مذهبی و امورخانواده”، مشاور مذهبی و امور خانواده نهاد نمایندگی رهبر جمهوری اسلامی در دانشگاه تهران و مدرس این نهاد درباره “سبک زندگی اسلامی” بود.

به نوشته سایت رسمی رادیو معارف ، افخم‌السادات حسینی همچنین پژوهشی درباره “شیخ مرتضی انصاری و ملامهدی نراقی زیر نظر علی اکبر ولایتی” انجام داده بود و “کاوش مشترک در آموزش دینی، مهندسی فرهنگی با توجه به فعالیت‌های امور تربیتی از دیگر تالیفات” او بود.

این آتش سوزی ساعت پنج صبح پنجشنبه ۷ فروردنین ماه در روستای دزدک در فاصله ۱۵ کیلومتری بخش مرکزی نوشهر در یک ویلا رخداد و چهار نفر به اسامی “نیلوفر معصومی، افخم السادات حسینی، محمدرضا داداشی و مجید چمنی” بر اثر سوختگی جان خود را از دست دادند.

خبرگزاری مهر به نقل از شاهدان عینی گزارش داد که “افخم السادات حسینی” یکی از کشته شدگان در این آتش سوزی “مجری تلویزیون و صدا و سیما” ست. خبرگزاری فارس نیز خبر داده است که “افخم‌السادات حسینی، کارشناس و مجری برنامه‌های مذهبی و خانوادگی صدا و سیما یکی از قربانیان حادثه مرگبار آتش‌سوزی در نوشهر” است.

علیرضا یونسی، معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران این آتش سوزی را “عمدی” و ناشی از انتقام جویی خانوادگی توصیف کرده و به ایسنای مازندران گفته است: “فردی به دلیل اختلافات خانوادگی و انتقام از همسر خود با محبوس کردن ۱۰ نفر از افراد خانواده، اقدام به آتش زدن ویلای خود کرد که در پی این حادثه ۴ نفر از ساکنان منزل جان خود را از دست دادند و بقیه افراد جان سالم به در بردند.”

همزمان خبرگزاری مهر نیز از قول یک منبع مطلع درباره کشته شدن کارشناس مذهبی و خانواده صدا و سیما و سه تن از اقوامش در آتش سوزی نوشته است: “ویلای مذکور به عنوان حق مهریه پس از طلاق واگذار شده و بعد از آنکه ازدواج مجدد انجام شده همه اعضای خانواده برای گذارندن تعطیلات در ویلا حضور داشتند که بر اثر انتقام جویی و قفل کردن در ورودیویلا از سمت بیرون و به آتش کشیدن و انفجار گاز این حادثه به وقوع پیوسته است.”

تشییع پیکر حاج مجید چمنی + تصاویر