توسعه علمی و فرهنگی لازمه پیشرفت و ترقی جوامع است

۲۷ فروردین ۱۳۹۳ | ۰۹:۳۹ کد : ۱۵۷۰۳ دانشگاه
سرپرست دانشگاه کاشان گفت: توسعه علمی و فرهنگی لازمه پیشرفت و ترقی جوامع است.
توسعه علمی و فرهنگی لازمه پیشرفت و ترقی جوامع است
دکتر عباس زراعت در نخستین جلسه هیات رئیسه این دانشگاه در سال جدید، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی اظهار داشت: باید تلاش شود در تمامی امور دانشگاه بحث فرهنگ تجلی یابد.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه با پرورش دادن انسان های توانا و فرهیخته، یکی از مهمترین نهادهای آموزشی در توسعه فرهنگی است.

وی اخلاق و مدیریت فرهنگی را در تمامی حوزه های دانشگاه مورد تاکید قرار داد و افزود: باید فرهنگ در کنار مباحث پژوهشی و آموزشی قرار گیرد و توسعه علمی در کنار توسعه اخلاق تحقق می یابد.

دکتر زراعت اظهار داشت: ایجاد فضای پویا و بالنده در دانشگاه ها نقش مهمی در تحقق شعار سال و همچنین اشاعه فرهنگ ملی و اسلامی برای رشد و اعتلای کشور دارد.

سرپرست دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: برنامه ریزی بر مبنای اصول علمی و کارشناسی و بهره مندی از ظرفیت نخبگان و توانمندی و قابلیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد، عامل اصلی رشد و توسعه همه جانبه و پایدار است.