آزمون مرحله دوم مسابقه حفظ خطابه غدیر دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۸ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۰:۰۸ کد : ۱۵۷۸۲ نهاد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان ؛ مرحله دوم مسابقه حفظ خطابه غدیر به صورت غیر حضوری و مجازی  برگزار شد.
آزمون مرحله دوم مسابقه حفظ خطابه غدیر دانشگاه کاشان برگزار شد

این مسابقه که از دوکتاب سروش آفتاب (شامل حفظ ومفاهیم خطبه غدیر)  و کتاب شرحی بر اعتقادات خطبه غدیر می باشد در چهار مرحله برگزارمی شود که در هرمرحله از بخشی از کتاب آزمون گرفته می شود .

آزمون مرحله دوم مسابقه خطابه غدیر به صورت مجازی و از طریق سایت Ghadir.kashanuni.irدر تاریخ 12 مرداد برگزار شد. داوطلبین شرکت در این آزمون رآس ساعت 11 و با حضور در صفحه سایت به مدت 30 دقیقه به رقابت پرداختند .

لازم بذکر است شرکت کنندگان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مسابقه حفظ خطبه غدیر و اسامی برگزیدگان مرحله دوم به سایت Ghadir.kashanuni.ir مراجعه کنند .