حجت الاسلام حریزاوی مدیر جدید حوزه اسلامی دانشگاهیان شد

۱۸ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۴:۴۷ کد : ۱۵۸۰۵ نهاد
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، مراسم تودیع و معارفه مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و برخی از مدیران این نهاد برگزار شد.
حجت الاسلام حریزاوی مدیر جدید حوزه اسلامی دانشگاهیان شد

در این مراسم حجت الاسلام محمد جعفری تودیع و به جای وی حجت الاسلام روح الله حریزاوی به عنوان مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان معارفه شد.

گفتنی است در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین محمدیان طی سخنرانی از حجت الاسلام جعفری مدیر پیشین این حوزه تشکر به عمل آورد و وجود وی را موجب خیر دانسته و ایشان را فردی پرهیزکار و خدوم معرفی نمودند و دوران مدیریت وی را مثبت ارزیابی فرمودند.

وی همچنین انتخاب حجت الاسلام و المسلمین حریزاوی را فردی توانا و موثر در سنوات گذشته در مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها دانسته و برای ایشان که برخاسته از حوزه علوم اسلامی بوده، آرزوی موفقیت نمود.

در این جلسه حجت الاسلام جعفری گزارشی از عملکرد انجام شده در دوران مدیریت خود در حوزه اسلامی دانشگاهیان را ارائه داد.

همچنین حجت الاسلام حریزاوی نیز به بیان نقطه نظرات خود در خصوص حوزه کاری خویش پرداخت.