عیادت رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به همراه جمعی از فعالان دانشجویی از رهبر معظم انقلاب

۲۳ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۴:۱۱ کد : ۱۵۸۰۷ نهاد
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به همراه جمعی از دانشجویان از رهبر معظم انقلاب عیادت کردند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (مأوا)، حجت الاسلام و و المسلمین محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به همراه تعدادی از فعالان دانشجویی عصر روز شنبه 22 شهریور از رهبر معظم انقلاب عیادت کردند.

در این دیدار نمایندگان دفتر تحکیم وحدت، بسیج دانشجویی، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل و جنبش عدالتخواه دانشجویی حضور داشتند که ضمن ابلاغ سلام دانشجویان به رهبر معظم انقلاب برای ایشان آرزوی سلامتی کردند.

گفتنی است رهبر معظم انقلاب نیز ضمن آرزوی سلامتی برای فعالان دانشجویی، برای موفقیت آنها در دانشگاه طلب توفیق روزافزون کردند و فرمودند که سلام گرم مرا به دانشجویان ابلاغ کنید.