حضورفعال نهاد رهبری دانشگاه کاشان دراستقبال از دانشجویان جدیدالورود

۰۱ مهر ۱۳۹۳ | ۱۱:۵۸ کد : ۱۵۸۱۱ نهاد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید با هدف آشنایی با فعالیت های فرهنگی مذهبی دانشگاه برگزارشد.
حضورفعال نهاد رهبری دانشگاه کاشان دراستقبال از دانشجویان جدیدالورود

در این مراسم که به مدت چهار روز از 29 شهریور لغایت 1 مهر طول انجامید، با دعوت و برنامه ریزی دفتر نهاد رهبری ، اعضای تشکل ها و کانون های فرهنگی مذهبی دانشگاه به معرفی برنامه ها ی خود پرداخته و از دانشجویان علاقه مند به فعالیت ثبت نام به عمل آوردند.

در این ستاد ضمن راهنمایی و پاسخ به پرسش‌های دانشجویان ورودی جدید، بروشورهایی که شامل معرفی نهاد رهبری دانشگاه واهداف آن و قسمتی از فعالیت های این دفتر بود به دانشجویان وروردی جدید ارائه شد.

لازم بذکر است در حاشیه برگزاری این ستاد نمایشگاه عکسی شامل معرفی و قسمتی از فعالیت های تشکل ها و کانون های فرهنگی مذهبی دانشگاه کاشان برپا شد.