ضرورت مراقبت از اعمال و رفتار

۲۱ آبان ۱۳۹۳ | ۱۰:۱۳ کد : ۱۵۸۴۳ نهاد
حجة الاسلام والمسلمین علی روحانی در جمع دانشگاهیان حاضر در مسجد با توجه به آیه شریفه (  انا کنا نستنسخ ما کنتم تعملون ) به تشریح ضرورت توجه انسانها به اعمالشان در دنیا  پرداختند .
ضرورت مراقبت از اعمال و رفتار

حجة الاسلام والمسلمین علی روحانی در جمع دانشگاهیان حاضر در مسجد با توجه به آیه شریفه (  انا کنا نستنسخ ما کنتم تعملون ) بیان کردند :

خداوند در این ایه شریفه میفرماید : هر کاری که انجام میدهید از کارتان استنساخ میکنیم .

مسئول محترم نهاد رهبری ضمن تشریح نامه اعمال انسانها در اخرت ، زیر نظر بودن اعمال را در دنیا به دوربینی تشریح کرده که افراد در مقابل آن از انجام حرکات نامتعارف پرهیز میکنند .

وی در ادامه گفت : خداوند برای اینکه انسانها اگاه باشند که زندگیشان حساب و کتاب دارد ویک روز در ازای تمامی اعمالشان باید حساب پس دهند در آیه 13 سوره اسراء فرموده اند : پرونده هایتان را جلوتان باز میکنیم و تمام اعمالتان را نمایان میسازیم .