بیان اوصاف بسیجیان به مناسبت هفته بسیج

۰۴ آذر ۱۳۹۳ | ۰۸:۳۱ کد : ۱۵۸۴۹ نهاد
حجة الاسلام والمسلمین علی روحانی در جمع دانشگاهیان حاضر در مسجد ، ضمن گرامیداشت هفته بسیج با توجه به آیه شریفه ۲۹ سوره فتح به وصف ویژگی های بسیجیان پرداختند.
بیان اوصاف بسیجیان به مناسبت هفته بسیج

مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاء بَیْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُکَّعًا سُجَّدًا یَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا سِیمَاهُمْ فِی وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ ...

مسئول محترم نهاد رهبری دانشگاه کاشان ویژگی های بسیجیان را به توجه به این آیه شریفه  اینگونه بیان کردند :

بسیجیان کسانی هستند که در مقابل کفار سخت می گیرند و انعطافی نشان نمیدهند و محکم موضع می گیرند ، با مومنین و مسلمین با عطوفت و مهربانی رفتار می کنند . اهل نماز و رکوع و سجود هستند، از خداوند خیر دنیا و آخرت را می خواهند و جویای فضل و خشنودی خدا هستند و نشانشان اثر سجده ای است که بر چهره آنهاست .

وی در ادامه گفت : با توجه به این آیه در می ابیم که تمام مومنین و مسلمین بسیجی اند و کشور ما در دفاع از اسلام و کیان اسلامی بسیار محکم و استوار است .