مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان معرفی شد

۰۸ آذر ۱۳۹۳ | ۱۰:۴۰ کد : ۱۵۸۵۴ دانشگاه
مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در هفته بسیج برگزار شد.
مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان معرفی شد

این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین روحانی و جناب آقای رضایی مسئول بسیج دانشجویی استان اصفهان در سالن کنفرانس دانشکده علوم دانشگاه برگزار شد . مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان در بیانات خود به ذکر ویژگی های مالک اشتر در خصوص تواضع و اطاعت از ولی خود در امور پرداخت . و ضمن بیان آیه شریفه 29 سوره فتح به شرح ویژگی بسیجیان و بسیج را به منظوره اطاعت از امام بیان کرد.

وی افزود : انشاا.. با ظهور امام زمان پرچم لااله الا الله ، محمد رسول الله و علی ولی الله در تمام جهان برافراشته و در واقع اسلام جهانی خواهد شد که خدا و پیامبر بر این واقعیت شاهد اند.

لازم به ذکر است در این مراسم از تلاش و زحمات مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آقای علی یاراحمدی قدردانی و آقای هادی جویباری به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه معارفه شدند.