برگزاری دوره آموزشی "بایسته های سبک زندگی اسلامی"

۲۶ آذر ۱۳۹۳ | ۰۹:۳۸ کد : ۱۵۸۶۱ نهاد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، دوره آموزشی "بایسته های سبک زندگی اسلامی" در سالن ریحانه خوابگاه خواهران برگزارشد.
برگزاری دوره آموزشی "بایسته های سبک زندگی اسلامی"

این دوره آموزشی در 5 جلسه  با حضور سرکار خانم نصیری کارشناس ومشاور مذهبی به بررسی بایسته های سبک زندگی اسلامی در زندگی پرداخت.

نصیری مباحث خود را در 4 محور مطرح کرد که عبارتند از:

1-مقدمات 2- ابزارها 3- فرصت ها و ظرفیت ها  4- خطرات سر راه

ایشان، داشتن "چشم انداز" و"قانون اساسی" را در زندگی، به عنوان مقدمات اساسی و پایه سبک زندگ اسلامی عنوان کرد.

کارشناس مذهبی حوزه و دانشگاه در جلسه دوم دوره آموزشی به ابزارهای سبک زندگی اسلامی پرداخت و"محاسبه عمر"و "محاسبه اعمال" را به عنوان 2 ابزار مهم سبک زندگی اسلامی مورد بررسی قرار داد.

نصیری از جمله ویژگی های یک زندگی خوش و ماندگار را سبک زندگی معرفی کرد که انسان در آن: 1- یاد خدا باشد2- دنبال رضای خدا باشد3- شاکر نعمات خداوند باشد4- حقوق خدا را نادیده نگیرد.

وی با شاره به آیه 22 سوره مجادله نشانه ی مومن واقعی در قرآن را اینگونه بیان کرد.

" رضی الله عنهم و رضو عنه؛ اولئک حزب الله"

حزب اللهی کسی است که هم خداوند از او راضی است و هم او دنبال رضایت خداوند است.

وی افزود: لازمه شکر نعمت، دیدن نعمات الهی است. بسیاری از اوقات دارایی واقعی خود را نمی بینیم ولذا ناسپاسی می کنیم. بهترین راه شکرگذاری شکر عملی است، یعنی با نعمتی که خدا به ما داده معصیت نکنیم.

نصیری در جلسات دیگر این نشست به بررسی خطرات سر راه یک زندگی اسلامی پرداخت که عبارتند از:

1-غربت در خانه، جادوی رسانه

2-تحدید نسل

3-کوچک انگاری گناه:کمینگاه شیطان

4-توجیه گناه،  ویروس اختراعی شیطان

5-عجب و غرور، تهدید عاقبت بخیری

6-خشم،  ابزار چیرگی شیطان

7-دوستان وهمراهان، خط کش های پنهان ذهن

8-زندگی کردن برای نگاه دیگران

لازم به ذکر است دوره آموزشی بایسته های سبک زندگی اسلامی روزهای شنبه 8 تا چهارشنبه 16 آذر ماه بعد از نماز مغرب و عشاء و با حضور 50 نفر لز دانشجویان در سالن ریحانه خوابگاه خواهران برگزار شد.