تمدید ثبت نام هیجدهمین دوره ازدواج دانشجویی

۱۰ دی ۱۳۹۳ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۵۸۶۹ نهاد
مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری و دبیر ستاد ازدواج دانشجویی دانشگاه کاشان، از تمدید ثبت نام هیجدهمین دوره ازدواج دانشجویی خبر داد.
تمدید ثبت نام هیجدهمین دوره ازدواج دانشجویی

سید مهدی کریمیان گفت: به مناسبت میلاد رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع)، سامانه ثبت نام به مدت سه روز از تاریخ 19 الی 21 دی ماه فعال می باشد تا کسانی که تاکنون موفق به ثبت نام نشدند به سایت ezdevaj.nahad.ir مراجعه نمایند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون 670 زوج از دانشگاههای شهرستان کاشان در این سامانه ثبت نام کرده اند اظهار داشت: از این تعداد، 190 زوج، دانشجوی دانشگاه کاشان هستندکه 18 نفر از این زوج ها هر دو دانشجوی این دانشگاه می باشند.

کریمیان با بیان اینکه تاریخ ثبت نام زوج ها باید از اول مهر سال گذشته تا اول مهر امسال باشد افزود: زوج های دانشجو جهت ارائه مدارک و تایید ثبت نام به دفتر نهاد رهبری در دانشگاه کاشان مراجعه نمایند.

وی خاطر نشان کرد: تاریخ و نحوه اعزام سفرهای زیارتی، آموزشی و فرهنگی مشهد مقدس اواخر دی ماه از طریق سامانه و پیامک، اعلام می شود.