اعتکاف فرصتی برای گرفتن تصمیمات بزرگ است.

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۵:۵۰ کد : ۱۵۹۲۳ نهاد
حجه الاسلام غزلاوی در دومین روز از اعتکاف مسجد دانشگاه کاشان اظهار کرد:اعتکاف فرصتی برای گرفتن تصمیمات بزرگ است.
اعتکاف فرصتی برای گرفتن تصمیمات بزرگ است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه كاشان ، مسجد دانشگاه كاشان در دومين روز از مراسم معنوي اعتكاف  ميزبان حجه الاسلام غزلاوي با موضوع مصاديق عبوديت بود.

حجه الاسلام غزلاوي در دومين روز از اعتكاف مسجد دانشگاه كاشان اظهار كرد:

قدرت وتوان بهره برداري از فيوضات الهي به طفيلي اين ايام مبارك ماه رجب را با تامل و تفكر در خود ايجاد كنيد ، هرچند فرصت كوتاه است.

ما اينجا جمع شده ايم تا تصميمات بزرگ بگيريم براي زندگي خودمان.

كارشناس حوزه و دانشگاه افزود:پايان انسان و ثمره و اثري كه از او باقي مي ماند مهم است . در فرصتهاي طلايي كه خداوند براي ما فراهم مي كند بتوانيم استفاده حداكثري داشته باشيم.

وي همچنين افزود:خداوند در پي عزلت نشيني ما و گفتن چند ذكر نيست ، بايستي روز آخر اعتكاف با تصميم بزرگ از مسجد خارج شويم .تصيم به خدمت و كنار گذاشتن عيوب خود.

نكته دوم اينكه بعضي تصميم مي گيرند ولي به جا و به وقت نيست! بعضي تصميم به سير و سلوك مي گيرند اما در ايام پيري!

وقت مناسبي را انتخاب نكرده اند.

غزلاوي خاطرنشان كرد:نكته سوم اينكه باور كنيم عمر ما كوتاه است ! بزرگان و خوبان عالم اين نكته را به خوبي درك كردند.

خيلي ها تصميم مي گيرند به وقت هم هست اما در سير و سلوك خود به نقطه اوج نمي رسند، چرا؟

آيا اين سه نكته كه عرض شد كافي است؟

ايشان در ادامه گفت:مقوله چهارم كه بايستي به اين 3 نكته اضافه كرد عشق است.بعد از تصميم گيري موتور محرك ما عشق است.

ميرزا جوا آقا تبريزي با عشق نجف را براي درس خواندن انتخاب كرد و يك ثمره تدريسش تربيت شدن امام خميني بود.

كسي كه عاشق مي شود مورد عنايت انسان كامل اين جهان هم قرار مي گيرد و امام زمان به او توجه ويژه پيدا مي كند، حتي پس از مرگش، قبرش مورد توجه است.

وي عشق اصلي را خدا دانست و افزود:عشق دنيايي قطره ايست در برابر عشق الهي ، براي اينكه بچشيم طعمش را.

براي ايجادشدن اين چهار عامل چه بايد كرد؟ معرفت!

امام باقر (ع) محورهاي شناخت را 3 چيز معرفي مي كنند:خدا ، پيامبر  و امام

حجه الاسلام غزلاوي افزودند:مقدمه شناخت خداوند ، شناخت خود ماست . در هر رشته اي كه درس مي خوانيد همانجا خدا را پيدا كنيد.

اگر انسان بتواند اين سه شناخت را تحصيل كند عبد مي شود!

واين افتخار پيامبر خاتم است كه عبد مي شود.

حدود 300 نفر از دانشجویان دانشگاه کاشان در مسجد دانشگاه کاشان معتکف هستند.