دومین جلسه سبک زندگی خوابگاهی با حضور استاد مستشاری برگزار شد.

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۵۹۲۹ نهاد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان پاتوق سبک زندگی خوابگاهی در محوطه ی روبروی خوابگاه ها برگزار شد.
دومین جلسه سبک زندگی خوابگاهی با حضور استاد مستشاری برگزار شد.

به مناسبت هفته خوابگاهها دومین جلسه سبک زندگی خوابگاهی با حضور استاد مستشاری در محوطه روبروی خوابگاه ها برگزار شد.

با توجه به حضور دانشجویان در 4 سال مهم زندگی دانشجویی در خوابگاه و مشکلاتی که با آن روبرو هستند موضوع زندگی در خوابگاه برای این سری پاتوق های سبک زندگی انتخاب شد.

استاد مستشاری با حضور در جمع دانشجویان در فضایی گرم و صمیمی به بررسی زندگی در خوابگاه پرداختند.

حجت الاسلام مستشاری ضمن اشاره به حدیث امام رضا(ع)گفت:

اوقات خود را به 4 قسمت تقسیم کنید:

1-   برای عبادت

2-   برای کار/درس

3-   برای معاشرت

4-   برای تفریح و نشاط (غذا/ورزش/خواب)

وی افزود: بهتر است از قسمت 4 برای 3 قسمت باقی مانده انرژی بگیرید.

معاون امور دفاتر نهاد رهبری در ادامه به بررسی چند مورد از آداب تجرد جوانان پرداخت و اظهار کرد:

مورد اول کنترل غذاست. باید دید چه غذایی مناسب دوره مجردی است. کالری غذا، محرک بودن یا نبودن و... را باید مدنظر قرار داد و در تغذیه باید مطالعه داشت و مشاوره گرفت و دکتر تغذیه رفت.

مرحله دوم دیدنی هاست که  باید چشم ها را کنترل کرد و مراقب حافظه گوشی ها بود.

وی  با اشاره به اینکه ما لباس متاهلی و لباس مجردی داریم افزود:

سعی کنید لباس تنگ و جیغ  نپوشید. پوشش یک خانم باید در مقابل پدر و برادر و همسر و جامعه متفاوت باشد.

حجت الاسلام مستشاری در بخش دیگری از سخنان خود  به اهمیت  مدیریت و کنترل غرایز اشاره کرد و گفت: مدیریت و کنترل غیر از سرکوب است. غریزه دیدنی ها و.. را باید تا حد امکان به کنترل خود در آورد.در صورتی که تغذیه و دیدنی ها را کنترل نکنیم.هم خودمان اذیت می شویم و هم به دیگران آسیب می رسانیم.

معاون امور دفاتر نهاد در ادامه گفت: برنامه ریزی کنید و در خوابگاه گفتگوها و شب نشینی ها و گعده ها ی دوستانه را کنترل کنید.

وی افزود: خیال ها را مدیریت کنید، چون تخیل و تصور اثر وضعی دارد.

استاد مستشاری تأکید کرد: باید برای فضای شخصی ذهنی همدیگر حریم قائل شویم.

ایجاد مزاحمت صوتی چه مداحی و قران چه موسیقی برای دیگران اشکال شرعی دارد.

از طرفی در زندگی بنا را بر مدارا بگذارید.در روایات داریم نصف عقل مداراست.نرم خو و لیّن الحدیث باشید.

در کارهای مستحب و مکروه سخت نگیرید و الگو را رسول اکرم(ص) قرار دهید.

حجت الاسلام مستشاری موضوع موسیقی که مورد سوال دانشجویان نیز بود را این گونه تحلیل کرد: مرحوم امام و رهبر معظم انقلاب موسیقی را 2 گونه می دانند: موسیقی منظور هم خوانندگی است و هم نوازندگی  حلال و حرام، بعضی از موسیقی ها اعصاب آدمی را به هم می ریزد ، موسیقی تند اتفاقا افسردگی آور است.

استاد مستشاری در ادامه بیان داشت: نکته مهم این است که هر موسیقی که انرژی غیرعادی از انسان تخلیه کند چه انرژی شاد و چه غم باعث افسردگی می شود.

شاهین نجفی حافظ قران است و در خانواده مذهبی بزرگ شده ولی تخلیه انرژی مثبتش صحیح نبوده، حتی در معنویت هم اگر انسان افراط کند گویی دچار دوپینگ شده و اثر عکس می گذارد.

در  پایان استاد مستشاری به دانشجویان خوابگاهی توصیه کرد:

کار کردن عیب نیست و وظیفه دانشجو درس خواندن است، ولی اگر توانایی کار دارید، کار کنید، مستقل شوید حتی اگر پدر سرمایه داری دارید.

لازم به ذکر است پاتوق"سبک زندگی خوابگاهی"،  یکشنبه 20 اردیبهشت ماه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با حضور 140 نفر از دانشجویان خوابگاهی  دانشگاه در محوطه ی روبروی خوابگاه ها برگزار شد