تقدیر از برگزیدگان فرهنگی دانشگاه کاشان

۰۶ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۷ کد : ۱۵۹۴۲ دانشگاه
طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه کاشان از برگزیدگان سی امین دوره مسابقات قرآنی دانشجویان کشور و نیز برگزیدگان پنجمین جشنواره کانونهای فرهنگی هنری کشور(رویش) تقدیر شد.
تقدیر از برگزیدگان فرهنگی دانشگاه کاشان

رئیس دانشگاه کاشان در این مراسم ضمن تبریک به برگزیدگان، این موفقیتها را در راستای اهداف دانشگاه برشمرد و گفت: شما دانشجویان افتخارات علمی و فرهنگی این دانشگاه و کشور و بهترین الگو برای جوانان هستید.

دکتر عباس زراعت تلاش و پشتکار را رمز موفقیت دانشجویان دانست و اظهار داشت: پویایی و پیشرفت علمی و فرهنگی هر دانشگاهی مرهون پشتکار، تلاش و جدیت دانشجویان آن دانشگاه است و نقش فعالین فرهنگی در این خصوص پررنگ‌تر از دیگر دانشجویان می باشد که این امر غیر‌قابل انکار است.

وی خاطر نشان کرد: اگر دانشجویان تلاش و پشتکار داشته باشند حتما در زندگی به موفقیتهای بالاتری خواهند رسید.

دکتر زراعت تعهد در امور را به دانشجویان تاکید کرد و افزود: تعهد در امور، موجب موفقیت و رستگاری انسان می‌شود.

رئیس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در زندگی خود الگو داشته باشید و روش زندگی آنها را مطالعه نمایید.

رئیس دانشگاه از مجموعه معاونت فرهنگی دانشگاه جهت کسب این افتخارات تشکر و قدردانی نمود.

برگزیدگان سی امین جشنواره قرآنی دانشجویان منطقه چهار:

«ملیحه طالبیان» نفر سوم حفظ کل قرآن

«فاطمه بدیعی» نفر دوم در رشته ده جزء

«زهرا نطقی» نفر سوم رشته حفظ پنج جزء

برگزیدگان جشنواره ملی رویش:

«کانون نگاه سبز» رتبه دوم کانون ها

در حوزه دینی و مذهبی ـ مهدویت

«کانون موسیقی»  رتبه برترکانون ها

در حوزه ادبی و هنری ـ موسیقی

«نمایش دل سگ» به کارگردانی فرزاد دهقان

رتبه دوم نمایش ها در حوزه ادبی و هنری

«نمایش پولوتیک» به کارگردانی نوید عظیمی

رتبه سوم نمایش ها در حوزه ادبی و هنری

در این مراسم همچنین از دانشجویان فعال فرهنگی در خوابگاه خواهران و برادران تقدیر شد.