برگزاری نمایشگاه آثار علمی و هنری استادان شرکت کننده در طرح ضیافت اساتید دانشگاه کاشان

۰۹ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۰:۱۵ کد : ۱۵۹۷۱ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد اطلاع رسانی دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان ، در حاشیه برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید برای نخستین بار نمایشگاهی از آثار استادان شرکت کننده در این طرح برپا شده است
برگزاری نمایشگاه  آثار علمی و هنری استادان شرکت کننده در طرح ضیافت اساتید دانشگاه کاشان

هدف از برگزاری این نمایشگاه معرفي توان علمي اساتید دانشگاه،شناسايی ومعرفي آثار، تشویق اساتید به منظور خلق دانش و هنر در حوزه های مختلف است.

با توجه به ارسال فراخوان آثار به سیستم اتوماسیون اساتید و اطلاع رسانی از طریق پیامک، تعداد 10 نفر از اساتید در این نمایشگاه شرکت کردند.

دکتر عباس اقبالی،دکتر سعید امیر، دکتر محسن اشجاری ، دکتر روح ا... نخعی، دکتر حمیدرضا جیحانی،دکتر سید مهدی قریشی، دکتر محمد رضا شمس ودکتر حسین خراسانی زاده در بخش تالیفات و دکتر جواد دیواندری در بخش معماری و هنر و دکتر نفیسه شریفی در بخش هنری از این نمایشگاه استقبال کردند و آثار خود را ارائه کردند.

این نمایشگاه از روز دوم طرح ضیافت آغاز و تا روز اختتامیه در طبقه همکف ساختمان سازمان مرکزی دانشگاه کاشان برپا می باشد .

لازم به ذکر است ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان به همت دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان وباحضور بیش از 100نفر از اساتید عضو هیئت علمی دانشگاه از 7 تا 13شهریور ماه در حال برگزاری است .