برگزاری مسابقات ورزشی در طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان

۰۹ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۱:۳۳ کد : ۱۵۹۷۲ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد اطلاع رسانی دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان ، مسابقات ورزشی ویژه  آقایان شرکت کننده درطرح ضیافت اندیشه اساتید برگزار شد.
برگزاری مسابقات ورزشی در طرح ضیافت اندیشه  اساتید دانشگاه کاشان

هدف از برگزاری مسابقات  ورزشی تقویت روحیه و ایجاد نشاط و شادابی در میان اساتیداست .مسابقات در سالن تیراندازی آرش وسالن ورزشی پویش تربیت بدنی دانشگاه کاشان برگزار شد.
این مسابقات شامل دو رشته تیراندازی و دارت بود که ازبین اساتید شرکت کننده ، در رشته تیراندازی آقایان بهنام بازیگران ، امیرحسین صادق پور و غلامحسین فتح تباربه ترتیب  مقام اول ، دوم وسوم را کسب کردند.

در رشته  دارت آقایان امیرحسین صادق پور مقام اول و بهنام بازیگران مقام دوم را از بین اساتید شرکت کننده در این دوره از مسابقات ورزشی طرح ضیافت اندیشه اساتید را از آن خود کردند .

مسابقات ورزشی اساتید خانم شرکت کننده در طرح ضیافت در روز سه شنبه 10 شهریورماه برگزار خواهد شد .

جوایز نفرات برگزیده در مسابقات ورزشی در مراسم اختتامیه  طرح ضیافت اندیشه اهدا خواهد شد.

لازم به ذکر است ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان به همت دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان وباحضور بیش از 100نفر از اساتید عضو هیئت علمی دانشگاه از 7 تا 13شهریور ماه در حال برگزاری است .