رقابت اساتید خانم طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان در دو رشته ورزشی تیراندازی و دارت

۱۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۰:۳۶ کد : ۱۵۹۷۵ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد اطلاع رسانی دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان ،این مسابقات در فضایی بانشاط ودردو رشته تیر اندازی با تفنگ  ودارت  دربخش اساتید خانم برگزار شد.

سالن تیراندازی پویش در روزسه شنبه پذیرای رقابت مهیج اساتید خانم حاضردرطرح ضیافت اندیشه اساتید دردو رشته  تیر اندازی با تفنگ ودارت  بود که از بین شرکت کنندگان در رشته تیراندازی به ترتیب خانم ها صدیقه کیانی ، مریم جلائی و نفیسه شریفی نفرات اول تا سوم را کسب کردند.
در رشته دارت  خانم ها زینب سلطانی مقام اول وصدیقه کیانی مقام دوم ومریم جلائی مقام سوم  را از بین اساتید  خانم شرکت کننده در این دوره از مسابقات ورزشی طرح ضیافت اندیشه اساتید را از آن خود کردند .
جوایز نفرات برگزیده در مسابقات ورزشی در مراسم اختتامیه  طرح ضیافت اندیشه اهدا خواهد شد.
همچنین اساتید شرکت کننده در طرح ضیافت درکنار کارگاههای آموزشی و فرهنگی، از برنامه های ورزشی مانند استخر شنا نیزاستفاده کردند.
لازم به ذکر است ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان به همت دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان وباحضور بیش از 100نفر از اساتید عضو هیئت علمی دانشگاه از 7 تا 13شهریور ماه در حال برگزاری است .