پاتوق دانشجوی معدل A در خوابگاه خواهران برگزار شد.

۰۸ آذر ۱۳۹۴ | ۲۳:۴۴ کد : ۱۶۰۳۳ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد اطلاع رسانی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه کاشان ، پاتوق دانشجوی معدل A در خوابگاه خواهران دانشگاه کاشان باحضور استاد فرجی برگزار شد.
پاتوق دانشجوی معدل A در خوابگاه خواهران برگزار شد.

حجت ‌الاسلام منصور فرجی در جمع دانشجویان خوابگاهی دانشگاه کاشان بحث خود را با مطرح کردن مقاله ای با موضوع دلیل پیشرفت غرب آغاز کرد و گفت: دلیل پیشرفت غرب 4 چیز است:

1- علم  2- قانون  3– برنامه  4- اخلاق.

مدیر حوزه های علمیه کاشان بیان داشت: در دانشگاه فاصله دین و علم از هم تا حدودی جدا شده است. اما باید دقت شود همواره علمی خوب است که همراه با تهذیب و تزکیه نفس باشد.

وی افزود: آنچه را علم در انتها به آن رسیده است دین در ابتدا گفته است.172 آیه در مورد علم داریم، انسان عالم اگر دین محور شد وجودش ارزشمند است.

حجت الاسلام فرجی در ادامه گفت: دانشگاه باید عقل محور باشد، چون اگر اینگونه باشد هم از نظر علمی و هم دینی پیشرفت می کنیم.

ایشان با معرفی کتاب زندگی نامه پروفسور حسابی(استاد عشق) نوعی از زندگی همراه با تهذیب را مورد بررسی قرار دادند.

لازم بذکر است پاتوق دانشجوی معدل A به همت واحد خواهران دفتر نهاد رهبری در روزهای 1و 2 آذر ماه با حضور حدود  50 نفر از دانشجویان در سالن ریحانه خوابگاه خواهران دانشگاه کاشان برگزار شد.