دیدار دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات با رهبر معظم انقلاب

۰۳ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۰:۴۰ کد : ۱۶۰۵۰ اینترنت
تعداد بازدید:۵۷۵
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست‌‌اندرکاران انتخابات دهمین دوره‌ی مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره‌ی مجلس خبرگان با تشریح آداب و عناصر تضمین‌کننده‌ی «رقابت سالم در انتخابات»، ملت و جمهوری اسلامی ایران را برنده‌ی پرافتخار برگزاری یک «مسابقه‌ی ملی و قوی» در عرصه‌ی انتخابات خواندند و با بیان نکات مهمی درباره‌ی اجرای برجام خطاب به مسئولان افزودند:
دیدار دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات با رهبر معظم انقلاب

آمریکا، همان آمریکای قدیمی است، مراقب خدعه‌هایش در اجرای همین نتایج مذاکرات هسته‌ای باشید.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، دو انتخابات پیش رو را بسیار مهم و بزرگ خواندند و با تأکید بر اینکه انتخابات، یک رقابت و مسابقه‌ی ملی است، گفتند: در این رقابت، در واقع برد و باختی برای ملت مفهومی ندارد زیرا در هر صورت، ملت ایران برنده‌ی واقعی و نهایی است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: اگر ملت ایران خوب، قوی و مصمم وارد میدان انتخابات شود و صندوق‌های رأی را از رأی و عزم خود پر کند، جمهوری اسلامی ایران به خود خواهد بالید و افتخار خواهد کرد.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به تبیین «الزامات رقابت سالم در انتخابات» پرداختند و گفتند: مهم‌ترین شرط یک رقابت سالم، شرکت همه‌ی واجدان شرایط رأی دادن و حتی آن کسانی است که نسبت به نظام مسئله دارند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: ممکن است افرادی نسبت به نظام مسئله داشته باشند اما این افراد قاعدتاً نسبت به امنیت، پیشرفت و عزت کشور مسئله‌ای ندارند و بر همین اساس اگر خواهان استمرار امنیت ملی، افزایش عزت ملی و تضمین پیشرفت و حرکت روبه‌رشد کشور هستند، باید در انتخابات شرکت کنند.
ایشان افزودند: البته کسانی که براساس وظیفه و با نیت الهی در انتخابات شرکت می‌کنند، قطعاً زمینه‌ساز جلب رضایت الهی برای خود خواهند بود.
رهبر انقلاب اسلامی در جمع‌بندی این بخش از سخنان خود تأکید کردند: شرط اول و مهم رقابت سالم، حضور همگانی و پرنشاط مردم در انتخابات است و به اذن و توفیق الهی، مردمِ آگاه و بابصیرت ایران چنین حضوری در دو انتخابات پیش رو خواهند داشت.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: عده‌ای کمین کرده‌اند که با حضور نیافتن مردم در انتخابات، با تحریم یا سست کردن انتخابات، از نظام جمهوری اسلامی مچ‌گیری کنند، اما ملت در مقابل این کمین کرده‌هایِ نابکار، کارآمدی خود را نشان داده و در این انتخابات هم نشان خواهد داد.
ایشان شرط دوم رقابت سالم در انتخابات را، حضور همراه با بصیرت و با فکرِ مردم و انتخاب افراد صالح دانستند و افزودند: باید افرادی را برگزید که بعد از نشستن بر مسند مسئولیت، خود را سپر بلای مشکلات کشور قرار دهند و فانی در خدمات و مصالح و منافع عمومی مردم باشند و ضمن آنکه کشور را به دشمن نمی‌فروشند، مصالح ملی را به دلیل رودربایستی زیر پا نمی‌گذارند.
رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر با اشاره به این سخنان خود که گفته بودند «حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند» خاطرنشان کردند: این سخن به معنای آن نیست که بخواهند کسانی که نظام را قبول ندارند به مجلس بفرستند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: در هیچ جای دنیا، افرادی را که اصل نظام آن کشور را قبول ندارند، به مراکز تصمیم‌گیری راه نمی‌دهند و حتی در کشوری همچون آمریکا که خود را نماد آزادی معرفی می‌کند و عده‌ای ساده‌لوح هم آن را قبول و ترویج می‌کنند، در دوران رقابت بلوک شرق و غرب، افراد را با اندک اتهامِ گرایش سوسیالیستی، کنار می‌گذاشتند.
ایشان افزودند: اینکه مقید باشیم کسانی به مجلس بروند که نظام و مصالح آن و ارزش‌های کشور را قبول داشته باشند، یک حق عمومی است که در سلامت انتخابات مؤثر است.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به بیان دیگر الزامات سلامت انتخابات پرداختند و گفتند: «تمکین همه‌ی دستگاه‌های دست‌اندرکار انتخابات به قانون و رعایت مُرّ قانون»، «اهانت نکردن به نهادهای قانونی»، «مشوش نکردن اذهان عمومی»، «اهانت نکردن نامزدهای انتخاباتی به یکدیگر و حتی پرهیز از غیبت»، «ندادنِ وعده‌های غیرعملی و غیرقانونی»، و «برخورد صادقانه با مردم» از جمله معیارها و آداب لازم برای یک رقابت سالم انتخاباتی است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درخصوص تشویش اذهان عمومی به برخی رفتارها و سخنان نسنجیده اشاره کردند و افزودند: برخی دائماً کلمه‌ی «تندروها» را تکرار می‌کنند که منظور آنها جریان مؤمن و حزب‌اللهی است، در حالی‌که نباید جوانان انقلابی و حزب‌اللهی را متهم به تندروی کرد زیرا این جوانان با اخلاصِ تمام و با همه‌ی وجود در میدان حاضرند و هرگاه که دفاع از مرزها و دفاع از هویت ملی لازم باشد، وسط میدان هستند.
ایشان تأکید کردند: نباید به صرف یک اتفاق بسیار بد و غلط همچون حمله به سفارت عربستان، پای حزب‌اللهی‌ها و جوانان مؤمن و انقلابی را وسط بکشند.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: عقل و فهم همین جوانان انقلابی و حزب‌اللهی و تحلیل آنان در مورد مسائل در موارد زیادی، از برخی بزرگ‌ترها بهتر است و نباید این جوانانی که سینه‌چاک انقلاب و اسلام هستند به بهانه‌ی حمله به سفارت عربستان و یا قبل‌تر، حمله به سفارت انگلیس که هر دو به ضرر کشور و اسلام است و بنده هم بدم آمد، تضعیف شوند و مورد تهاجم قرار گیرند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در جمع‌بندی سخنان خود در خصوص انتخابات خاطرنشان کردند: انتخابات یک نعمت و فرصت بزرگ است که شکرگزاری این نعمت، برگزاری خوب و سالم انتخابات است بنابراین نباید با برخی سخنان و رفتارها و برخی نسنجیده‌گویی‌ها، این حرکت و افتخار بزرگ را مشوش و مشوه کرد.
رهبر انقلاب اسلامی بخش دوم سخنانشان را به بیان نکات مهمی درباره‌ی برجام اختصاص دادند. ایشان با تشکر از زحمات رئیس‌جمهور، وزیر امور خارجه و دیگر اعضای تیم هسته‌ای افزودند: البته همه‌ی خواست‌های جمهوری اسلامی برآورده نشده است اما مسئولان در این قضیه انصافاً زحمت کشیدند که ان‌شاءالله خداوند اجر می‌دهد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با انتقاد از کسانی‌که همین حد از نتایج اجرای برجام را نیز ناشی از لطف آمریکا، وانمود می‌کنند افزودند: عده‌ای می‌خواهند در این فرصت، چهره‌ی منحوس استکبار را بزک کنند! که این حرکت، خیلی زشت و خطرناک است.
رهبر انقلاب در تبیین بی‌منطق بودن این حرکت خاطرنشان کردند: اگر قلدرِ محله، خانه و اموال شما را به زور غصب کند و شما نهایتاً با تلاش و زحمت او را مجبور کنید از بخش‌هایی از خانه‌تان بیرون برود، آیا این، نتیجه‌ی لطف آن زورگو بوده یا ثمره‌ی قدرت و تلاش شما؟
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: دستاوردهای هسته‌ای، حاصل تلاش و نبوغ دانشمندان ایران، از جمله چهار شهید ارزشمند هسته‌ای و حمایت و ایستادگی ملت بوده و این واقعیات همراه با تلاش مسئولان، دشمن را وادار به برخی عقب‌نشینی‌ها کرده است، بنابراین کمال بی‌انصافی است که برخی، این نتایج را «لطف آمریکایی‌ها» تبلیغ کنند!
ایشان با استناد به حرف‌های «اخیراً آشکار آمریکایی‌ها» گفتند: هدف دشمن از تحریم‌ها، عصبانی کردن مردم و کشاندن آنها به خیابان‌ها بود اما ملت، صبوری و پایداری کرد و همراه با نظام و مسئولان از خود عزت و اقتدار نشان داد.
رهبر انقلاب افزودند: البته معتقدم از این بهتر هم می‌شد کار را انجام داد اما به هر حال توانایی، فرصت و امکانات، همین نتایج را به همراه آورد که کار مهم و قابل توجهی هم هست.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آمریکا را «بت بزرگ» و دیگر زورگویان غربی را بت‌های حاشیه‌ای استکبار برشمردند و در تشریح اهداف واقعی دشمنان ایران در مسئله‌ی هسته‌ای افزودند: می‌توان سوگند یاد کرد که طرف‌های ما می‌دانستند ایران به‌دنبال بمب هسته‌ای نیست و آنها هدف‌های دیگری را دنبال می‌کردند.
ایشان، متوقف کردن حرکت عمومی و رو به پیشرفت ملت ایران و پایان دادن به نفوذ روزافزون جمهوری اسلامی در منطقه و جهان را اهداف اصلی جبهه استکبار در تشدید فشارها در مسئله‌ی هسته‌ای دانستند و افزودند: آنها می‌خواستند با تحقق این اهداف، به ملت‌ها بقبولانند که جمهوری اسلامی هم نتوانست یک نظام مبتنی بر دین را اداره کند و ادامه دهد.
رهبر انقلاب تأکید کردند: همه از جمله مسئولان متوجه اهداف اصلی آمریکایی‌ها باشند، آنها می‌خواهند با زور و تبلیغات، کار خود را به پیش ببرند و باید در مقابلشان هوشیار بود و مقاومت کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، مسئولان دولت و اعضای هیأت نظارت بر برجام را به مراقبت در مقابل خدعه‌های آمریکا فراخواندند و خاطرنشان کردند: طرف، اهل خدعه است، به لبخند و ماسک او اعتماد نکنند.
ایشان اهداف و سیاست‌های آمریکای کنونی را همان اهداف خشن و ضدایرانی آمریکای دوران ریگان و بوش خواندند و افزودند: مسئولان مراقب باشند آمریکایی‌ها در اجرای برجام به تعهداتشان واقعاً عمل کنند و در غیر اینصورت حتماً مقابله‌به‌مثل کنند.
رهبر انقلاب با قدردانی عمیق از حرکت پاسداران عزیز انقلاب، در ماجرای تجاوز تفنگداران آمریکایی به آب‌های ایران گفتند: آنها در مقابل تجاوز دشمن، هویت و قدرت ایران را نشان دادند و مسئولان نیز باید در همه‌ی عرصه‌ها همین‌گونه عمل کنند و هر جا دشمن از خطوط منافع ملی ایران تجاوز کرد با قدرت جلوی او را بگیرند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در اشاره‌ای دیگر به ماهیت آمریکا افزودند: رویدادهای کنونی منطقه، منظورِ چند سال قبل آمریکایی‌ها از ضرورت شکل‌گیری یک خاورمیانه‌ی جدید را آشکار کرده است، خاورمیانه‌ی جدید آنها در واقع «خاورمیانه‌ی جنگ، تروریسم، تعصب و تحجر و لبریز از درگیری مذهبی و داخلی» است. رهبر انقلاب به همه توصیه کردند: آمریکای واقعی را از این‌گونه عملکردهایش بشناسید.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه با رد این سخن که رفع تحریم‌ها به معنای پایان مشکلات معیشتی مردم و حل معضلات اقتصادی است افزودند: بهبود سفره‌های مردم و پیشرفت اقتصادی، برنامه و مدیریت می‌خواهد که این را بنده به همه دولت‌ها گفته‌ام.
ایشان اقتصاد مقاومتی را راهبرد اصلی حل مشکلات اقتصادی برشمردند و با تأکید بر پیگیری جدی مسئولان برای اجرای برنامه‌های تنظیم‌شده‌ی دستگاه‌ها افزودند: دوختن چشم به دست دشمن، مشکلی را حل نمی‌کند، باید اقتصاد ایران را به‌گونه‌ای تقویت و مستحکم کنیم که در مقابل تکانه‌های خارجی بایستد و تأثیر نپذیرد.
رهبر انقلاب در نکته‌ی مهم دیگری افزودند: رفت‌وآمدهای کنونی هیأت‌های خارجی و بسته‌شدن قراردادها، نباید به‌هیچ‌وجه به صنعت و تولید و کشاورزی داخل لطمه بزند، مسئولان مراقب باشند.
ایشان در پایان سخنانشان تأکید کردند: تدین، بصیرت، انقلابی‌گری و اقتدار ملت ایران تاکنون مانع دست‌اندازی جدی دشمنان سوگندخورده شده است و به فضل الهی، ملت در پرتو «تلاش عمومی، مخلصانه و همدلی و مهربانی» روز غلبه بر همه‌ی سیاست‌های زورگویان جهانی و تحقق همه‌ی اهداف انقلاب را خواهید دید.
پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان در سخنانی، انتخابات را نعمتی الهی و پشتوانه‌ی امنیت، عزت و آبروی ملت و نظام اسلامی خواند و با تشکر از همکاری و همراهی وزارت کشور در مراحل مختلف برگزاری انتخابات افزود: تمام تلاش ما بر برگزاری انتخاباتی سالم، آزاد، قانونی، رقابتی و در کمال امنیت متمرکز است و برای تحقق این هدف، شورای نگهبان در کلیه‌ی مراحل از جمله بررسی صلاحیت‌ها با دقت نظارت و اقدام خواهد کرد و  تحت تأثیر فشارها و فضاسازی‌ها قرار نخواهد گرفت.
همچنین وزیر کشور نیز گزارشی از فعالیت‌های ستاد انتخابات کشور در جهت برگزاری انتخاباتی پرشور و قانونی بیان کرد. آقای رحمانی فضلی با اشاره به اقدامات مختلف وزارت کشور از جمله به‌کارگیری ظرفیت‌های قانونی کشور، اطلاع‌رسانی به‌روز و شفاف، تلاش برای تأمین امنیت کامل و بسیج و ساماندهی همه‌ی امکانات  مورد نیاز، گفت: وزارت کشور تعامل بسیار خوبی با دستگاه‌های مسئول در امر انتخابات داشته است.


نظر شما :