دانشگاه کاشان آماده پذیرش ۳۵۰ دانشجوی معتکف است

۱۶ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۶ کد : ۱۶۰۷۹ نهاد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: مسجد این دانشگاه آماده پذیرش ۳۵۰ دانشجوی معتکف است.
دانشگاه کاشان آماده پذیرش ۳۵۰ دانشجوی معتکف است

حجت الاسلام علی روحانی اعتکاف را فرصتی برای خودسازی، محاسبه نفس ، توبه و نیایش، نماز و تلاوت قرآن و استمداد از آستان قدس ربوبی بیان کرد و اظهار داشت: دانشجویان از پانزدهم تا 29 فرودین ماه جاری مهلت دارند با مراجعه به سایت  nahad.kashanu.ac.ir  به صورت اینترنتی ثبت نام کنند.

وی محفل انس با قرآن، یادبود شهدای مدافع حرم در شب وفات حضرت زینب(س)، اعمال ام داوود، حلقه های معرفت و مناجات سحری را از برنامه های این ایام ذکر کرد و افزود: درایام اعتکاف بسته های فرهنگی نیز به دانشجویان معتکف اهداء می شود.

وی تصریح کرد: اعتکاف شرایطی را فراهم می کند تا انسانها با توشه معنوی و اعتقادی راسخ و ایمان و امیدی بیشتر، به زندگی خود ادامه داده، خود را برای صحنه‏ های خطر و جهاد در راه خدا آماده سازند، همیشه با یاد خدا تلاش کنند، خود را در محضر پروردگار ببینند، از نافرمانی او بپرهیزند و به سوی سعادت دنیا و آخرت گام بردارند.

مراسم اعتکاف همزمان  با سراسر کشور، روزهای دوم تا چهارم اردیبهشت ماه در دانشگاه کاشان برگزار می شود.