احراز رتبه نخست طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید در سال ۹۴ در استان اصفهان

۱۷ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۳۶ کد : ۱۶۱۱۱ بدون دسته‌بندی
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان موفق به کسب رتبه نخست در اجرای طرح ضیافت اندیشه در سال ۹۴ در استان اصفهان شد.
احراز رتبه نخست طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید در سال ۹۴ در استان اصفهان

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها طی ارسال نامه ای  ضمن آرزوی توفیق روزافزون و تشکر از تلاشها و حمایتهای مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان در جهت ارتقاء بصیرت و معرفت دینی و علمی دانشگاهیان در طرح ضیافت استادان، افزوده است: بحمد الله در ارزشیابی بعمل آمده، آن دانشگاه از لحاظ مدیریت اجرای طرح، جزء دانشگاه های موفق بوده و حائز رتبه اول در استان شده است.

حجت الاسلام میر مجید سید قریشی خاطر نشان کرده است: مزید امتنان خواهد بود که مراتب سپاس این معاونت را به محضر همکاران گرانقدر آن دانشگاه، معاون محترم آموزشی، دبیر محترم هم اندیشی استادان و سایر عزیزان دست اندرکار ابلاغ فرمایید.

لازم به ذکر است  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان برای دومین سال پیاپی است که رتبه نخست طرح ضیافت استادان در استان اصفهان را کسب کرده است.

در طرح ضیافت استادان سال گذشته حدود 110 نفر از استادان دانشگاه کاشان شرکت کردند
.