شروع ثبت نام طرح ضیافت اساتید دانشگاه کاشان

۲۹ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۷ کد : ۱۶۱۱۵ نهاد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان از شروع ثبت نام طرح ضیافت استادان در این دانشگاه خبر داد.
شروع ثبت نام طرح ضیافت اساتید دانشگاه کاشان

حجت الاسلام علی روحانی زمان ثبت نام این طرح را از بیست و سوم خردادماه تا سی و یکم مردادماه سال جاری بیان کرد و گفت: استادانی که علاقمند به شرکت در این طرح هستند می توانند با مراجعه به سایت  nahad.kashanu.ac.ir  ثبت نام نمایند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان، هدف از اجرای این طرح را  ارتقاء جایگاه اعضای هیأت علمی در تربیت نیروی انسانی مؤمن و متخصص و کارآمد در تحقق دانشگاه تمدن ساز اسلامی و همچنین تحقق اهداف سند چشم انداز توسعه بیان کرد و افزود: در طرح ضیافت امسال موضوعات اندیشه سیاسی اسلام با رویکرد اقتصاد مقاومتی و تعلیم و تربیت ارائه خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: در طرح ضیافت اساتید برنامه های فرهنگی از قبیل دیدار با علما،هم اندیشی اساتید و سخنرانی های علمی و فرهنگی  نیز برگزار می شود.
حجت الاسلام روحانی تاکید کرد: طرح ضیافت اساتید دانشگاه کاشان از سیزدهم  تا نوزدهم شهریور ماه سال جاری در دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد.