ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان برگزار می شود.

۱۰ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۶:۰۷ کد : ۱۶۱۳۵ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد اطلاع رسانی دفتر نهاد رهبری دانشگاه،ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان با حضوربیش از صد نفر از اعضای هیئت علمی برگزار می شود.
ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان برگزار می شود.

هفتمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر معرفت افزایی و ارتقای بصیرت دینی و سیاسی اساتید دانشگاه ها با دو موضوع اقتصاد مقاومتی و تعلیم و تربیت از روز شنبه 13شهریور آغاز و تا پنج شنبه 18 شهریور در دانشگاه کاشان ادامه خواهد داشت.
در کنار کلاس های آموزشی،کلاس های فوق برنامه با موضوعات نقش مربی گری اساتید در دانشگاه ، تیپ شناسی خانواده و نقش رهبری در مدیریت بحران ها نیز برنامه ریزی شده است.

همچنین جلسه هم اندیشی با موضوع راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی در دانشگاه کاشان  و محفل قرآنی نیز در طول طرح انجام خواهد شد.

ضمنا مسابقات ورزشی اعم از تیراندازی با تفنگ بادی و دارت ، برای اساتید شرکت کننده در طرح و سانس استخر برای ایشان و خانواده های محترمشان ، در نظر گرفته شده است.

لازم به ذکر است افتتاحییه این دوره ساعت 11:30 روز شنبه 13 شهریور در سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه برگزار خواهد شد.

برای دریافت ریز برنامه های طرح اینجــا را کلیک کنید.