دومین روز ضیافت اساتید دانشگاه کاشان با حضور حجت الاسلام مستشاری

۱۶ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۶ کد : ۱۶۱۳۸ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد اطلاع رسانی دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان، ضیافت اساتید دانشگاه در دومین روز از برنامه های خود، نشستی با موضوع نقش مربی گری اساتید در دانشگاه را با حضور حجت الاسلام مستشاری برگزار کرد.
دومین روز ضیافت اساتید دانشگاه کاشان با حضور حجت الاسلام مستشاری

حجت الاسلام مستشاری در ابتدا با اشاره به نقش مشترک اساتید حوزه و دانشگاه در ارتباط با دانشجو عنوان کرد: استاد نقش مهمی در کشف توانایی ها و همچنین مشکلات جوان و تاثیرگذاری بر جوانان دارد.
کارشناس علوم دینی از حق یک شاگرد نسبت به استاد سخن گفت و ابراز داشت بی تفاوتی نسبت به مسائل شاگردان کفر نعمت است.
ایشان با بیان نقش الگو دهی اساتید در زندگی دانشجویان گفت: ما خواه ناخواه الگوی دانشجو هستیم و علاقه به شخصیت یک استاد توسط دانشجو روی عقاید و ظاهر او تاثیر می گذارد.
مسئول امور اساتید و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به اهمیت اساتیدی که به نقش الگودهی در دانشگاه معتقدند اشاره کرد و در ادامه نکاتی را برای استفاده اساتید بیان کرد که از آن جمله:
1-    انگیزه دهی به دانشجو و تزریق روحیه نشاط علمی به دانشجویان و رعایت اخلاق حرفه ای در کار
2-    امید دهی و ایجاد انگیزه در دانشجویان
3-    انتقال روحیه علاقه مندی به ایرانی بودن و اشاره به تاریخ تمدن غنی ایران
4-    عدم انتقال روحیه دنیا گرایی

لازم به ذکر است، طرح ضیافت اساتید دانشگاه کاشان از روز شنبه 13/6/95 آغاز و تا پنج شنبه 18/6/95 ادامه خواهد داشت.