برگزاری کارگاه توانمند سازی فعالین فرهنگی و سیاسی دانشگاه کاشان

۲۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۰:۴۷ کد : ۱۶۱۶۰ نهاد
کارگاه آموزشی فعالین فرهنگی سیاسی دانشجویی، با هدف توانمندسازی و ایجاد همدلی و وفاق بین کانون ها و تشکلهای دانشجویی و همچنین زمینه سازی برای فعالیت بیشتر مجموعه های دانشجویی برگزار می شود.
برگزاری کارگاه توانمند سازی فعالین فرهنگی و سیاسی دانشگاه کاشان

به گزارش خبرنگار واحد اطلاع رسانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان سید مهدی کریمیان مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری دانشگاه، از برگزاری کارگاه آموزشی فعالین فرهنگی سیاسی دانشجویی، با هدف توانمندسازی و ایجاد همدلی و وفاق بین کانون ها و تشکلهای دانشجویی و همچنین زمینه سازی برای فعالیت بیشتر مجموعه های دانشجویی خبر داد.

مسئول برگزاری این کارگاه افزود: این دوره شامل سه کلاس با موضوع ضرورت کار تشکیلاتی، راه های حفظ تشکیلات و اخلاق تشکیلاتی توسط دکتر حسین عرب اسدی مدیر کل اسبق اداره ارشاد استان تهران ،عضو هیئت علمی دانشگاه و مدیر پایگاه مضمار برگزار خواهد شد.

وی در ادامه بیان داشت: در این کارگاه حدود 100 نفر از دانشجویان فعال فرهنگی کانون ها و تشکل های دانشجویی دانشگاه شرکت خواهند کرد، همچنین برای اولین بار از دبیران انجمن های علمی دانشگاه نیز دعوت شده است.

لازم به ذکر است کارگاه توانمندسازی فعالین فرهنگی و سیاسی به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان و معاونت فرهنگی دانشگاه ، جمعه 30 مهرماه در پژوهشکده اسانس دانشگاه در  قمصر از ساعت 8 صبح الی 18 برگزار خواهد شد.