تمدید ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان+برگزاری نمایشگاه عکس

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۴ کد : ۱۶۱۸۳ نهاد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان ، حجت الاسلام و المسلمین ابن علی اظهار داشت : ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان تا ۳۰ آذر ماه تمدید شد.
تمدید ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان+برگزاری نمایشگاه عکس

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان با اعلام این خبر گفت : ثبت نام دانشجویان علاقمند به تحصیل معارف اسلامی در حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان رشدی مطلوب داشته است که نشانگر علاقه ویژه دانشگاهیان برای کسب علوم دینی است.

عباس ابن علی افزود : علاقمندان برای ثبت نام بایستی به سایتhttp://hodat.kashanu.ac.irمراجعه کنند .افرادی که در سال جدید تحصیلی حوزه ثبت نام کرده اند بعد از انجام مراحل نهایی ثبت نام ، از بهمن ماه تحصیل خود را برای گذراندن 60 واحد درسی در شش ترم با دروسی در زمینه های کلام، اخلاق، تفسیر، آشنایی با علوم حدیث، انسان شناسی، جریان شناسی فرهنگ و ضد فرهنگ، تاریخ تحلیلی اسلام و نظام سیاسی اسلام به همراه فوق برنامه های فرهنگی آغاز می کنند.

وی همچنینخاطرنشان کرد: درمدت ثبت نام ، نمایشگاه عکسی به منظور آشنايي و معرفي حوزه علوم اسلامي دانشگاهيان در فضای دانشکده ها و مسجد دانشگاه کاشان در حال برگزاری است .