انتصاب دکتر شجری به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان

۰۷ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۸ کد : ۱۶۱۹۱ نهاد
طی حکمی از سوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، دکتر رضا شجری عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کاشان به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید این دانشگاه منصوب شد
انتصاب دکتر شجری به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان

حجت الاسلام روحانی در این حکم خطاب به دکتر شجری افزوده است: با توجه به مصوبه شورای هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان و نظر به تجارب مفید و ارزنده جنابعالی در عرصه فرهنگی به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان منصوب می گردید.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان در پایان اظهار امیدواری کرده است: با اتکال به خداوند متعال و همفکری با اساتید دانشگاه در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق و موید باشید.
 حجت الاسلام روحانی در پیامی جداگانه از خدمات و فعالیت های دکتر عباس کتابی دبیر قبلی هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان قدردانی کرد.