ثبت نام پنجمین دوره مسابقه بزرگ حفظ خطابه غدیر آغاز شد.

۱۲ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۱ کد : ۱۶۱۹۵ نهاد
به گزارش واحد اطلاع رسانی دفتر نهاد رهبری دانشگاه مسابقه بزرگ حفظ خطابه غدیر برای پنجمین دوره در دانشگاه کاشان برگزار می شود.
ثبت نام پنجمین دوره مسابقه بزرگ حفظ خطابه غدیر آغاز شد.

حجت الاسلام عمورمضان زاده معاون دفتر نهاد رهبري دانشگاه ضمن دعوت دانشجويان به شركت در اين مسابقه گفت:سعي شده است براي سهولت حفظ خطابه ،منابع اين مسابقه در چندين بخش تقسيم شود و آزمون هاي آن در18بهمن،16اسفند،19فروردين و 10 ارديبهشت انجام شود.

ايشان افزود: علاوه بر هداياي مرحله نهايي اين مسابقه،براي هر بخش جوايز ويژه در نظر گرفته شده است.
عمو رمضان زاده بيان داشت: مرحله نهايي در ارديبهشت ماه سال آينده برگزار مي شود و دانشجویانی که موفق به حفظ کامل خطابه غدیر شده اند به مشهد مقدس و كربلاي معلي اعزام خواهند شد.
وي ضمن تشكر از همكاري و مساعدت حجت الاسلام اختيارزاده امام جماعت خوابگاه خواهران راوند براي برگزاري هر چه بهتر اين مسابقه،اعلام داشت: ثبت نام از اول دي ماه آغاز شده و علاقه مندان مي توانند براي ثبت نام و دریافت کتاب به دفاتر نهاد مراجعه و يا براي ثبت نام اينترنتي از طريق پرتال دانشجويي خود اقدام كنند.كانال ارتباطي مسابقه به آدرس ghadir1395@ جهت اطلاع رساني و ارتباط موثر با شركت كنندگان در اين دوره در خدمت دانشجويان خواهد بود.