ثبت نام حضوری اردوی (زیر سایه خورشید) مشهد مقدس در خانه فرهنگ دانشگاه

۰۹ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۱ کد : ۱۶۲۰۹ نهاد
به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد رهبری ثبت نام حضوری مشهد مقدس دانشگاه به پایان رسید.
ثبت نام حضوری اردوی (زیر سایه خورشید) مشهد مقدس در خانه فرهنگ دانشگاه

محمد اسکندر دانشجوی رشته فیزیک و دبیر هیأت دانشجویی فاطمیون در گزارشی اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده جهت برگزاری اردوی دانشجویی مشهد در بهمن ماه، تعداد 8 اتوبوس از دانشجویان دانشگاه که مجموع 176 نفر دختر از تاریخ 12 تا 16 بهمن ماه و 176 نفر پسر از تاریخ 15تا 19 بهمن به اردو اعزام خواهند شد.

دبیر هیأت دانشجویی دانشگاه اظهار داشت: مجموع 2 اتوبوس از فعالین فرهنگی دانشگاه در این اردو حضور خواهند داشت.

محمد اسکندر گفت: فرایند ثبت نام نهایی شامل مرحله پرداخت اینترنتی هزینه اردو و ثبت نام حضوری و تحویل مدارک است.

دبیر هیأت دانشجویی فاطمیون با اشاره به مرحله ثبت نام حضوری اردوی مشهد مقدس اعلام کرد: آخرین مهلت ثبت نام حضوری شنبه 07/11/95 می باشد و عدم انجام ثبت نام حضوری به منزله انصراف از اردو است و افراد ذخیره جایگزین خواهند شد.

وی بیان داشت: بسته فرهنگی با نام "ره توشه سفر" که شامل قاب، کتاب، نشریه، سین برنامه های فرهنگی اردو و... است برای دانشجویان شرکت کننده در اردو در نظر گرفته شده است.

اسکندر در پایان گفت: جلسه ی توجیهی ویژه خواهران شرکت کننده در  اردوی مشهد مقدس دوشنبه 09/11/05 در کلاس 14 دانشکده علوم و برادران جمعه  95/11/09 در مسجد دانشگاه برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است، اردوی مشهد مقدس به همت هیأت دانشجویی فاطمیون از تاریخ 12 تا 19 بهمن ماه برگزار خواهد شد.