برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکزکاشان

۱۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۰:۳۴ کد : ۱۶۲۱۲ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه، اردوی مشهد مقدس ویژه معرفت جویان حوزه علوم اسلامی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکزکاشان

این اردو با هدف بهره مندی معرفت جویان از فضای معنوی بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) و ایجاد فضایی برای تمرین کارگروهی و تحقق انسجام تشکیلاتی و هم چنین استفاده از فرصت بین دو ترم برای اجرای برنامه های تفریحی سیاحتی و زیارتی برگزار شد.

شرکت کنندگان اردو با حضور در پایگاه فرهنگی آداب زیارت حرم، با آداب زیارت آشنا شدند؛ زیارت دسته جمعی در روز اول وآخر اردو با حضور مدیرحوزه به عنوان سخنران و اعمال زیارت در این پایگاه فرهنگی اجرا شد.

معرفت جویان در ادامه این سفر از موزه های آستان قدس رضوی بازدید کردند، توقف در قدمگاه امام رضا(ع) از دیگر برنامه های این سفر زیارتی بود.

شرکت کنندگان این اردو در وعده شام مهمان خوان کرم و سفره امام رضا(ع) شدند.

لازم به ذکر است این اردو به همت حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز کاشان و در تاریخ پنج شنبه  30/10/95 لغایت دوشنبه 4/11/95 با مشارکت 30 نفر برگزار شد.