مرحله اول مسابقه حفظ خطابه غدیر برگزار شد.

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۸ کد : ۱۶۲۱۸ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه مرحله اول آزمون حفظ خطابه غدیر برگزار شد.
مرحله اول مسابقه حفظ خطابه غدیر برگزار شد.

نهاد رهبری موفق شد برای هفتمین سال در دانشگاه کاشان مسابقه حفظ خطابه غدیر را برگزار کند و چندین حافظ از این کتاب را برای حفظ این میراث بزرگ پرورش دهد.

در این مرحله از مسابقات،  100 نفر از دانشجویان دانشگاه شرکت کرده اند، طی برنامه ریزی انجام شده محتوای کتاب سروش آفتاب که شامل متن عربی خطابه غدیر و ترجمه آن است به همراه کتاب اعتقادات که تفسیری بر متن خطابه است در اختیار دانشجویان قرار گرفت.

این آزمون در 4 قسمت برگزار خواهد شد. مرحله اول که شامل 60 صفحه از کتاب سروش آفتاب است در روز دوشنبه 25 بهمن ماه برگزار شد و تعداد 60 نفر از دانشجویان دانشگاه در آن شرکت کردند.

لازم به ذکر است کارگاه آموزشی مسابقه خطابه غدیر روز سه شنبه 26 بهمن ماه ساعت 13 الی 14 در کلاس 103 ساختمان مرحوم اسلامی دانشگاه وبا حضور حجت الاسلام عبادی از حافظان قران و نهج البلاغه برگزار می شود.