اولین جلسه همفکری اعتکاف دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

۰۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۴ کد : ۱۶۲۲۳ نهاد
اولین جلسه همفکری اعتکاف دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، اولین جلسه همفکری اعتکاف دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام عمو رمضان زاده معاون محترم دفتر نهاد رهبری دانشگاه در ابتدای این جلسه ضمن تشکر از حضور فعالین دانشجویی اظهار داشت: نهاد رهبری دانشگاه کاشان از جمله دفاتری ست  که توانسته است به عنوان متولی اعتکاف دانشجویی در دانشگاه هر ساله این مراسم را در مسجد دانشگاه برگزار کند.

وی در ادامه سخنان خود از دانشجویان حاضر در جلسه دعوت کرد که انتقادات و پیشنهادات خود را در رابطه با اعتکاف بیان کنند.

در این جلسه نمایندگان بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی، انجمن اسلامی مستقل، کانون شهدا، قرآن و عترت، رابطین نماز خوابگاه و دانشگاه شرکت داشتند و پیشنهادات خود را بیان کردند. از جمله مواردی که در این جلسه مطرح شد می توان به محوریت قرار دادن موضوع معرفت النفس در برنامه های اعتکاف، تداوم ارتباط با شرکت کنندگان در اعتکاف بعد از مراسم، کاربردی شدن موضوع حلقه ها، اقزایش دانش و بینش دینی شرکت کنندگان، استفاده از احکام نموداری اعتکاف، پیگیری و همکاری آموزش برای جلوگیری از دغدغه امتحان دانشجویان، استفاده از شخصیت ها ی ویژه و شناخته شده برای سخنرانی و مراسم اعتکاف، انسجام محتوایی در اعتکاف، زمان بندی حلقه ها برای بعد از نماز ظهر، فراهم سازی فضای خلوت دانشجویی در ایام اعتکاف، عدم استفاده از موبایل در اعتکاف، کیفیت غذایی، فضاسازی اشاره کرد.

لازم به ذکر است ثبت نام اعتنکاف دانشجویی دانشگاه کاشان از 10الی 25 اسفندماه سال جاری و به صورت اینترنتی انجام خواهد شد.