امروزه جهاد کبیر مسئله وحدت است وعامل وحدت به تمام معنا ولایت است.

۲۴ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۸:۰۲ کد : ۱۶۲۳۷ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، اولین روز اعتکاف مسجد دانشگاه کاشان میزبان حجت الاسلام و المسلمین محمد هادی هدایت بود.
امروزه جهاد کبیر مسئله وحدت است وعامل وحدت به تمام معنا ولایت است.

استاد هدایت در ابتدا با بیان اینکه ما باید با استفاده از منابع معتبر و مورد قبول اهل سنت بحث ولایت حضرت علی(ع) را اثبات کنیم، اظهار داشت: دو منبع از منابع معتبر اهل سنت که به مثال نهج البلاغه هستند، صحیح بخاری و صحیح مسلم می باشد. در این دو کتاب موارد زیادی وجود دارد که ولایت امیرالمومنین(ع) را اثبات میکند .

وی افزود: یکی از موارد جهاد اکبر این است که با استفاده از منابع معتبر اهل سنت مسئله غدیر و ولایت را اثبات کنیم.

کارشناس برنامه های رادیو معارف در ادامه بیان داشت: گروهی بر این عقیده بودند که باید قراِئت جدیدی به اسلام داشته باشیم و بر این اساس گروه هایی تحت عنوان اِخوان المسلمین (درشمال آفریقا ) داعش، وهابیت (عربستان) القاعده، دیفندیه (هندوستان) طالبان شکل گرفت. تشکیل دهنده اخوان المسلمین حسن البنّا شاگرد رشید رضا صاحب تفسیر المناد است که اثری از اهل بیت در آن نیست. رشید رضا شاگرد محمد عبده و وی شاگرد  سیدجمال الدین اسد آبادی بوده است. این خود نشان می دهد ریشه اعتقادات این گروه های از کجا سرچشمه گرفته است.

حجت الاسلام هدایت در پایان تصریح کرد: به طور کلی امروزه جهاد کبیر مسئله وحدت است وعامل وحدت به تمام معنا ولایت است.

لازم به ذکر است اعتکاف سال 96 مسجد دانشگاه کاشان با شرکت 300 دانشجو توسط دفتر نهاد رهبری در حال برگزاری است.