خودمان را گم نکنیم که دنیا نمایشگاه بازی و سرگرمی است.

۲۴ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۸:۱۲ کد : ۱۶۲۳۸ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان، حجت الاسلام و المسلمین روحانی، دومین روز اعتکاف در جمع دانشجویان معتکف دانشگاه گفت: نسبت به دیگران بی تفاوت نباشیم و سعی کنیم خیرمان به دیگران برسد.
خودمان را گم نکنیم که دنیا نمایشگاه بازی و سرگرمی است.

مسئول نهاد رهبری اظهار داشت: نیکی، صداقت، یقین، رضا، وفای به عهد، علم و بردباری از اقسام ایمان است و نیکی یعنی حق مسلمان به مسلمان دیگر، این کوچکترین حق است که هر چه برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند.

ایشان در ادامه افزود: کلید همه بدی ها دروغ است. پس از دروغ دوری کنید.

حجت الاسلام روحانی یقین را به سه دسته تقسیم کرد و بیان داشت: اول؛ علم الیقین دوم؛ عین الیقین و سوم حق الیقین است، شادی ها و غم های دنیا همه با هم است. ما وقتی رضایت داریم که رفاه کامل داشته باشیم باید گله مندی را کنار بگذاریم و آن وقت است که به یقین می رسیم. پس بهتر است به استقبال سختی ها برویم.

وی در ادامه تصریح کرد: نگاه انسان ها به جهان بر اساس شناخت آنها از جهان است، و این خود باعث تفاوت دیدگاه ها می شود.

ایشان در پایان با اشاره به اینکه سرمایه هر کس برابر با هستی همان شخص و شناخت او نسبت به جهان هستی است گفت: هر کاری انجام می دهید برای رضای خدا باشد، خودمان را گم نکنیم که دنیا نمایشگاه بازی و سرگرمی است.

لازم به ذکر است اعتکاف سال 96 مسجد دانشگاه کاشان با شرکت 300 دانشجو توسط دفتر نهاد رهبری در حال برگزاری است.