دهمین اعتکاف دانشجویی دانشگاه کاشان برگزار شد.

۲۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۷ کد : ۱۶۲۳۹ نهاد
به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، همزمان با فرا رسیدن ماه مغفرت الهی، ماه رجب المرجب دهمین مراسم معنوی اعتکاف با حضور دانشجویان در مسجد امام علی(ع) دانشگاه کاشان برگزار شد.
دهمین اعتکاف دانشجویی دانشگاه کاشان برگزار شد.

این مراسم با حضور 300 نفر از دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان از دوشنبه 22 فروردین (12 ماه رجب 1438 ه ق) تا  پنجشنبه  25 فروردین با اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی ‌‌‌برگزار شد.

در سه روز اعتکاف شرکت کنندگان از سخنرانی حجج اسلام جناب آقای محمد هادی هدایت)کارشناس مذهبی(، حجت الاسلام شیخ مهدی طائب(رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار)، قانع)مسئول طرح حکمت برادران دانشگاه(، روحانی )مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه(، ابن علی مسئول حوزه دانشجویی( فرجی(کارشناس مذهبی و استاد اخلاق) بهره مند شدند.

از دیگر برنامه های این مراسم تشکیل حلقه های معرفتی با موضوعات: كدام بهتر است ؟ عبادت مداوم يا عبادت متراكم؟با حضور سرکار خانم نصیری از مبلغین و کارشناسان مذهبی دانشگاه، تغذیه سالم دکتر شیروانی، آیا من در افق زندگی خود موفق هستم(تبلیغ حوزه دانشجویی)، دور نمای زندگی مشترک(سرکار خانم پوستچیان) در قسمت خواهران و همسفر تا بهشت(حجت الاسلام ناصری پور)، جرعه های ناب اخلاقی-معرفتی(حجت الاسلام امین آبادی)، چشم اندازهای زندگی(حجت الاسلام قانع)، بفرماييد منو بازه- بحث آزاد(حجت الاسلام صالحی) در قسمت برادران برپا شد که مورد استقبال معتکفین قرار گرفت.

ختم کامل قرآن در سه نوبت توسط معتکفین، قرائت قاری نوجوان جناب آقای ابن علی، برگزاری مناجات خوانی توسط حجت الاسلام خاتمی، مراسم دعای توسل با نوای سید مصطفی خادمی از برنامه های دیگر این مراسم بود.

به مناسبت  همزمانی سالروز میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و رحلت حضرت زینب(س) با ایام اعتکاف توسط سخنرانان مراسم در مناقب و فضائل اهل بیت عصمت سخنانی ایراد شد و ذاکرین اهل بیت آقایان هم برنامه هایی مذهبی مناسب این ایام را اجرا نمودند. در سومین روز اعتکاف نیز اعمال عبادی ام داوود با حضور جناب اقای برزی با شور و حال معنوی خاص در مسجد برگزار شد.

در این ایام مجموعه کتاب های با اجازه بزرگترها بله(خاطرات ازدواج شهدا)، انتظار عالمانه عامیانه از استاد پناهیان، مجموعه کتابهای سید ابوالحسن مهدوی و آیین پرواز( جواد محدثی) به معتکفین اهدا شد.

در ابتدای پذیرش با توجه به برنامه ریزی انجام شده تمامی معتکفین تلفن همراه خود را تحویل داده تا از فرصت خلوت اعتکاف بهره کامل ببرند.

معتکفین دانشگاه کاشان در روز پنجشنبه در پایان سه روز تهجد و عبادت و شب زنده داری و خلوت با خدای خویش پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و صرف افطاری با حضور بر مزار پاک شهدای گمنام و قرائت فاتحه به روح پاک شهیدان اسلام با این مراسم وداع نمودند.

لازم به ذکر است این آئین برای دهمین سال به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان برگزار شد.