برگزاری دومین جلسه کارگاه سواد رسانه حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۵ کد : ۱۶۲۵۳ نهاد
به گزارش خبرنگارواحد اطلاع رسانی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان ،این کارگاه به منظور تربیت معلم کتاب تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم به شیوه ای کاملاً عملی و علمی در طی سه روز می پردازد.
برگزاری دومین جلسه کارگاه سواد رسانه حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان

مدير حوزه علوم اسلامي دانشگاهيان كاشان افزود: دومين جلسه از كارگاه تربيت معلم سوادرسانه سه شنبه 26 ارديبهشت ماه در تالار دانشكده زبان وادبيات خارجه وكلاس 18 برگزار شد .

حجت الاسلام ابن علي همچنين گفت : دراين جلسه، آقاي رضايي، از مدرسان  سواد رسانه اي از موسسه هنر و رسانه آيينه تهران تكنيك هاي اقناع،كليشه وبازنمايي را براي شركت كنندگان دراين دوره آموزشي تدريس كردند .

اين جلسات با حضور 23 نفر از دانشجويان ومعرفت جويان علاقمند به مباحث سواد رسانه اي در سه جلسه كه آخرين جلسه آن يكشنبه هفته آينده 31 ارديبهشت ماه خواهد بود برگزار مي شود .