دانشجوی فعال فرهنگی، نخستین فارغ التحصیل دکترای علوم و معارف نهج البلاغه دانشگاه کاشان شد.

۰۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۳ کد : ۱۶۲۵۷ نهاد
به گزارش واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه، اکرم احمدیان احمدآبادی، دانشجوی استعداد درخشان و نمونه پژوهشی رشته علوم و معارف نهج البلاغه دانشگاه کاشان به عنوان نخستین دانشجوی دکترای این رشته دانش آموخته شد.

این دانشجو از رساله خود با عنوان "نقد سکولاریسم بر اساس مکتب علوی" با درجه عالی دفاع نمود

دکتر محمد اخوان استاد راهنما و دکتر عباسعلی فراهتی استاد مشاور این پایان نامه را بر عهده داشتند.

لازم به ذکر است از این رساله مقالات متعددی استخراج شده که یکی از مقالات نیز به زبان عربی به چاپ رسیده است.

دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان که شاهد حضور فعال و پویای این دانشجوی نمونه در عرصه های فرهنگی و علمی دانشگاه بوده است،  این افتخار را به ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه بالاخص دانشکده ادبیات و زبان های خارجی تبریک عرض نموده و سلامتی و دوام توفیقات روزافزون از خداوند متعال مسئلت می نماید.