نشست صمیمی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه با تشکل ها و کانون های فرهنگی برگزار شد.

۰۵ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۷ کد : ۱۶۳۳۹ نهاد
به گزارش واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه کاشان، نشست صمیمی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه با مسئولین و دبیران کانون ها و تشکل های فرهنگی سیاسی دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی در جمع فعالین فرهنگی سیاسی دانشگاه ضمن تقدیر  از تلاش ها و فعالیت های دانشجویان فعال انقلابی دانشگاه بیان داشت: باید هر روز بر جمعیت دانشجویان انقلابی افزوده شود؛ برای این کار باید 2 ویژگی  اخلاق و دادن اصالت به درس و مطالعه را در خود تقویت کنید.

در ادامه این نشست نمایندگان تشکل های بسیج، جامعه اسلامی، انجمن مستقل، هیئت و کانون های شهدا، نگاه سبز، عروج  و جنبش عدالت خواه انتقادات و پیشنهادات خود را برای بهبود عملکرد فرهنگی سیاسی دانشگاه بیان کردند.

لازم به ذکر است این نشست به همت واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، جمعه 3 آذر ماه در امامزاده نورالهدی از نوادگان امام موسی بن جعفر(ع) برگزار شد.