بیانیه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان

۱۲ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۵ کد : ۱۶۳۶۶ نهاد
به دنبال حوادث اخیر و تلاش دشمنان برای ضربه‌زدن به نظام اسلامی ، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان ، جناب حجت الاسلام روحانی ،پیامی صادر فرموند.متن این پیام بدین شرح است:
بیانیه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان

بسمه تعالی

و اِذ تا َذَّنَ رَبُّکُم لَئِن شَکَرتُم لَاَزِیدَنَّکُم وَ لَئِن کَفَرتُم اِنَّ عَذَابِی لَشَدِیدٌ

هنگامی که پروردگارتان اعلام داشت اگر شکر گزاری کنید (نعمت خود را) بر شما خواهم افزود و اگرناسپاسی کنید مجازاتم شدید است.( سوره ابراهیم آیه 7)

یکی از نعمت های بزرگ الهی،نعمت انقلاب اسلامی در ایران است.این نعمت به سادگی به دست ما نیامده،برای بدست آوردنش خون های پاکی چون خون شهید آیه الله مطهری و شهید آیه الله دکتر بهشتی و شهید آیه الله دستغیب و دیگر عزیزان جبهه و جنگ برای به ثمره نشستن اتقلاب به زمین ریخته شده است. جای بسیار مباهات و تشکر است از ملت شریف ایران در طول قریب به 40 سال وفاداری و حمایت از انقلاب و پیروی از مقام معظم رهبری و به دنیا ثابت کردند که قدردان این نعمت بزرگ بودند و هستند وخواهند بود .

متاسفانه گروهی اندک خود فروخته در این ایام دست به جنایاتی زدند که آمریکا و صهیونیستها به آنها آفرین گفتند و چتر حمایت خود را برای این اراذل گستردند.غافل از اینکه ملت غیور و شریف ایران اسلامی به رهبری مقام معظم رهبری حفظه الله این نقشه شوم را چون دیگر نقشه هایشان نقش بر آب خواهند نمود.

درود بر امام راحل بنیان گذار نظام جمهوری اسلامی ایران

و درود بر همه شهیدان مدافع انقلاب و مدافع حرم

و درود بر ملت غیور و وفادار ایران.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان