سه دانشجوی حافظ خطابه غدیر دانشگاه کاشان برنده سفر کربلا شدند

۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۴ کد : ۱۶۳۷۱ نهاد
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: سه نفر از دانشجویان این دانشگاه در مرحله مسابقات نهایی حفظ خطابه غدیر هدیه سفر کربلا دریافت کردند.
سه دانشجوی حافظ خطابه غدیر دانشگاه کاشان برنده سفر کربلا شدند

حجت الاسلام عمو رمضانزاده افزود: در این مسابقات آقای سیدسبحان حسینی و خانم ها فاطمه قربانی و فاطمه سادات حسینی به ترتیب به عنوان نفرات اول و دوم این مسابقات معرفی شدند.

وی اظهار داشت: هفتمین دوره مسابقه حفظ خطابه غدیر با حضور 100 نفر از دانشجویان دانشگاه کاشان از بهمن ماه سال گذشته و در چهار مرحله برگزار شد که 20 نفر از دانشجویان به مرحله نهایی راه یافتند.

همچنین حجت الاسلام عمو رمضانزاده از زحمات مجدانه جناب حجت الاسلام اختیارزاده در برگزاری مسابقه خطابه غدیر تشکر و خاطر نشان کرد: مسابقه کتابخوانی حفظ خطابه غدیر از دو کتاب سروش آفتاب و شرح اعتقادات خطبه غدیر نوشته سیدحسین حسینی  برگزار شد.