دومین جلسه توجیهی دانشجویان اعزامی بهمن ماه سال جاری عتبات دانشگاهیان، برگزار شد.

۲۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۶۳۸۹ نهاد
به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه، جلسه توجیهی دانشگاهیان اعزامی ۲۹ بهمن ماه عتبات عالیات با حضور معاون دفتر نهاد رهبری حجت الاسلام عمورمضان زاده، حجت الاسلام رضایی به عنوان روحانی کاروان و دانشجویان و اساتید اعزامی برگزار شد.

در این دوره از عتبات تعداد 30 نفر از دانشگاهیان ثبت نام کرده اند که  16 نفر دانشجوی دختر مجرد و 7 نفر متاهل در تاریخ 29 بهمن ماه عازم عتبات عالیات خواهند شد.
حجت الاسلام رضایی روشن در خصوص فضیلت زیارت و زائرین و اماکن متبرکه علی الخصوص کربلای معلی مطالبی را ایراد نمودند و در ادامه متذکر شدند: در این سفر سعی کنید با رعایت نظم، حقوق دیگران، پرهیز از بدعت ها و  خلوص نیت به زیارت مشرف شوید.

لازم به ذکر است، دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان در سال دوم استانی شدن خود در عتبات دانشگاهیان، موفق به اعزام کاروانهای دانشگاهی از دانشگاه های کاشان در دوره های مختلف شده است.