اردوی یکروزه قم-جمکران ویژه خواهران برگزار شد.

۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۵ کد : ۱۶۳۹۴ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری اردوی یکروزه قم جمکران ویژه خواهران برگزار شد.
اردوی یکروزه قم-جمکران ویژه خواهران برگزار شد.

اردوی یکروزه قم -جمکران درتاریخ پنج شنبه 10 اسفند ماه ساعت 18:30 ازورودی خوابگاه خواهران آغاز شد ، دانشجویان پس از ورود به قم باحضور درمرقد مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به دعا و نیایش پرداختند.
دانشجویان، اذان ظهر درمسجد مقدس جمکران حضوریافتند و پس ازاقامه نمازجماعت ظهرو عصر به نیایش و رازو نیاز و اقامه نماز حضرت ولی عصر (عج الله تعالی) پرداختند.

پس از صرف ناهار نیز دقایقی از حضور حجت الاسلام ناصری پور باموضوع خسارت و خسران درامور دنیوی استفاده نمودند.

برنامه بعدی زیارت قبور مطهر شهدای گمنام واقع درکوه خضربود، دانشجویان پس ازقرائت دسته جمعی فاتحه به صورت گروهی به بالای کوه خضر رفتند و از جایگاه تفریحی زیارتی کوه خضراستفاده نمودند .

لازم به ذکر است، این اردو به همت واحد خواهران دفتر نهاد رهبری و با حضور 80 نفر از دانشجویان برگزار شد.

خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه کاشان، اردوی یکروزه قم- جمکران ویژه خواهران برگزار شد.