دوره آموزشی، ویژه تیم رسانه دفتر نهاد رهبری دانشگاه برگزار می شود.

۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۸ کد : ۱۶۳۹۵ نهاد
به گزارش واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، اولین دوره کارگاه های اموزشی تیم رسانه نهاد رهبری برگزار می شود.
دوره آموزشی، ویژه تیم رسانه دفتر نهاد رهبری دانشگاه برگزار می شود.

کارگاه آموزشی آشنایی با ابزارهای رسانه، ویژه فعالین تیم رسانه دفتر نهاد رهبری در سه رشته تدوین، فتوشاپ و پادکست برگزار می شود.
در این دوره، سطح مقدماتی هر رشته در چند جلسه آموزش داده می شود و بعد از ارائه تمرین در هر رشته، برگزیدگان این دوره برای شرکت در سطح 2 آماده  می شوند.

سعی شده است در این دوره برای کیفیت بیشتر کلاس ها، مربی بعد از آموزش مقدماتی ابزارها، جهت افزایش تجربه شرکت کنندگان تمرینات بیشتری را ارائه دهد و از علاقه مندانی که موفق به کسب معدل بالا در رشته خود شده اند برای شرکت در سطح 2 کلاسها، دعوت خواهد شد.

لازم به ذکر است، اولین جلسه کارگاه پادکست پنجشنبه 10 اسفند ماه  در محل سایت asd پژوهشکده نانو برگزار شد.