نخستین اعتکاف رمضانیه در مسجد امام علی(ع) دانشگاه کاشان برگزار می شود.

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۱ کد : ۱۶۴۲۴ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، نخستین اعتکاف رمضانیه در مسجد امام علی(ع) دانشگاه کاشان برگزار می شود.
نخستین اعتکاف رمضانیه در مسجد امام علی(ع) دانشگاه کاشان برگزار می شود.

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان ضمن  اعلام برگزاری اعتکاف رمضانیه برای نخستین بار در مسجد دانشگاه کاشان بیان داشت: مسجد ازجمله عبادت هاي مستحب است كه درآن فرد، براي مدتي مشخص (دست كم سه روز ) درمسجد مي ماند وروزه ميگيرد، اركان اين عبادت اقامت درمسجد و روزه است و هيچ عبادت و عمل خاص ديگري براي آن تعيين نشده است.

ایشان در ادامه با اشاره به جلد 4اصول كافي گفت: اعتكاف زمان مخصوصي ندارد ولي درروايات بهتربن زمان براي اعتكاف ماه رمضان است. پيامبر اسلام (ص) درمدينه نخست در دهه اول ماه رمضان و در سال بعد در دهه دوم و درسال بعد در دهه سوم ماه رمضان درمسجد معتكف مي شدند.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی اظهار داشت: در ايران ازسالهاي نخست دهه هشتاد شمسي گرايش به اعتكاف درماه رجب گسترش يافته است، استقبال دانشجویان و حضور در این مراسم معنوی در سالهای گذشته بسیار خوب بوده است، امسال نیز با توجه به تقارن برنامه اعتکاف و احیای شب های قدر از همه دعوت می شود، در این مراسم حضور پر شور داشته باشند.

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه در خصوص نحوه ثبت نام متقاضیان تصریح کرد: مراسم اعتکاف از 14 الی 16 خرداد مصادف با 19 الی 21 رمضان برگزار می شود، متقاضیان می توانند جهت ثبت نام به پورتال دانشجویی پویا- قسمت مالی- بخش پرداخت الکترونیک-اعتکاف دانشجویی 97 مراجعه کنند.

حجت الاسلام روحانی در پایان متذکر شد: علاقه مندان می توانند تا 30 اردیبهشت به صورت غیر حضوری در این مراسم معنوی ثبت نام کنند.