نشست صمیمی اساتید دانشگاه با دانشجویان در هفته معلم برگزار شد.

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۵ کد : ۱۶۴۲۵ نهاد
به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، نشست صمیمی اساتید و دانشجویان دانشگاه به مناسبت روز معلم در هفته خوابگاه ها برگزار شد.
نشست صمیمی اساتید دانشگاه با دانشجویان در هفته معلم برگزار شد.

این نشست با حضور نماینده اساتید دانشکده ها، دکتر رسول نیا و خانم دکتر اطهری زاده از دانشکده انسانی، دکتر سلطان محمدی از دانشکده مهندسی، دکتر کاظمی از دانشکده علوم پایه و دکترممتحن از دانشکده معماری و هنر برگزار شد.

سعی شد در این نشست به دغدغه های دانشجویان و اساتید توجه ویژه شود و به مباحثی همچون میزان مطالعه و استفاده از فضای مجازی، موسیقی، احترام به والدین و.... پرداخته شد.

فضای صمیمانه این نشست به دانشجویان و اساتید برای آشنایی بیشتر با افکار و عقاید یکدیگر و ارتباط قوی تر آنها کمک کرد.

لازم به ذکر است این نشست به همت واحد خواهران دفتر نهاد رهبری دانشگاه، دوشنبه 17 اردیبهشت ماه، میدان سپیده کاشانی،مقابل خوابگاه خواهران برگزار شد.