حجت الاسلام و المسلمین علی رحمانی:"باید اعتماد سازی کنیم ،الهام بخش باشیم و انرژی مثبت بدهیم".

۲۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۸ کد : ۱۶۴۵۸ نهاد
 به گزارش واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، روز چهارم ضیافت اندیشه، هم اندیشی اساتید با محوریت نقش استاد در نگرش امیدوارانه دانشجو به آینده برگزار شد..

حجت الاسلام و المسلمین علی رحمانی، مشاور ریاست نهاد رهبری در دانشگاه ها در ابتدای این نشست، به بیان تفاوتهای مدیر و راهبر پرداخت و گفت: مدیر همیشه ثبات برایش مهم است، مدیر تولید محور است ولی راهبر انسان محور و فرد محور است. برای ایجاد تحول در مدیریت باید رهبری داشته باشیم.

وی افزود: اکثر پیامبران وقتی آمدند که مردم دچار چالش مهم شدند، در مساله آموزش مهم این است که باید افق های دورتری را به افراد نشان دهیم. باید بخواهیم تا در تدریس تفاوت ایجاد کنیم ، نباید 30سال تدریس یکنواخت داشته باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین رحمانی ضمن بیان اینکه نظام آموزشی ما بر مبنای ترس بوده است بیان داشت: باید اعتماد سازی کنیم ،الهام بخش باشیم و انرژی مثبت بدهیم.

.

وی ادامه داد: راهبرها باید بر اساس اخلاص ظاهر شوند و با نگاه مخاطب پیش روند.

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه تصریح کرد: دستاوردها را به راحتی در اختیار دیگران قرار دهیم و دانشجویان به جای فراگیری صرف پیرو و همراه باشند.

لازم به ذکر است هشتمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان با حضور 100 نفر از اساتید دانشگاه در حال برگزاری است